ΕΞΟΔΟΣ

Σε τάγκο ρυθμούς

σε-τάγκο-ρυθμούς-266927

Μιλόγκα διαφορετική από τις άλλες διοργανώνει ο Σύλλογος «PuertodelTango» σήμερα στις 23.30. Το ανανεωμένο Filippou cafe classique (πρώην flocafe) φιλοξενεί την Milonga Alternativa, μια βραδιά γεμάτη alternative tango, nuevo, non tango και πολλά άλλα. Tango djs : Maria Gati και Gwgw Kalligiannaki.

Στο μεταξύ, στις 28 έως 30 Μαρτίου, οι φίλοι του είδους, θα υποδεχτούν στο Βόλο το ζευγάρι Αργεντίνων χορευτών JoseAlmarκαι JulianaAparicio. Μαθήματα, show, milonga, ένα 3ήμερο γεμάτο tango, παρέα με ένα πολύ έμπειρο και γνωστό χορευτικό ζευγάρι.

O Jose και η Juliana είναι ένα νεαρό ζευγάρι αργεντίνικου τάνγκο που το ένωσε το πάθος τους για το τάνγκο, η αφοσίωσή τους στο χορό και η θαυμάσια φιλία τους…

Ξεκίνησαν να χορεύουν μαζί τον Ιούλιο του 2011 και από τότε παραδίδουν σεμινάρια και παραστάσεις στο Buenos Aires καθώς και στην Ευρώπη και την Ασία. Επίσης έχουν συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ όπως το Seoul Tango Festival 2012 (Βόρεια Κορέα), το 5º Apulia Tango Festival (Μπάρι, Ιταλία), 4th Bucharest Tango Fantasia (Ρουμανία) και 2nd Rhodes Tango Festival (Ελλάδα). Εχουν δώσει παραστάσεις σε μερικές από τις σημαντικότερες μιλόνγκες του Buenos Aires όπως η Sunderland, η Salón Canning και η Porteño y Bailarín και έχουν παραδώσει μαθήματα τόσο στο Buenos Aires, όσο και στο εξωτερικό (Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία) όπου προσκλήθηκαν να διδάξουν σε διάφορες πόλεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου