ΕΞΟΔΟΣ

«Τώρα που γυρίζει»

τώρα-που-γυρίζει-268911

Παράσταση με τους Αλ. Συσσοβίτη, Αλ. Μπουρδούμη και Ε. Γιακουμή

Το έργο «Τώρα που Γυρίζει» του Ντέιβιντ Μάμετ, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους αμερικάνους συγγραφείς, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 21.15 στο Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής, Το έργο είναι μια σάτιρα στην αλαζονεία της εξουσίας και του χρήματος.

Ενας επιτυχημένος παραγωγός (Αλέκος Συσσοβίτης), μόλις έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής σε ένα από τα μεγαλύτερα Στούντιο του Χόλυγουντ. Ο επί σειρά ετών φίλος του και στενός συνεργάτης (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), έχει έτοιμη την πρόταση προς τον νέο Διευθυντή: Μια συμφωνία συνεργασίας, με έναν από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ, για έναν εξασφαλισμένο εμπορικό θρίαμβο. Τώρα είναι η ευκαιρία και των δύο να γεμίσουν με «ωραία, γεμάτα, χορταστικά τσουβάλια λεφτά», όπως περιγράφει γλαφυρά ο ήρωας του Μάμετ.

Τα σχέδια τους και την ευφορία τους, έρχεται να ανατρέψει μια γοητευτική γραμματέας ( Ευτυχία Γιακουμή). Η φρεσκάδα ο ενθουσιασμός και η γοητεία της κοπέλας αλλάζει την άποψη του Διευθυντή, υπενθυμίζοντάς του τα δικά του χρόνια της αθωότητας. Μήπως τώρα είναι η δική του ευκαιρία να προτείνει στον κόσμο ένα ποιοτικό έργο; Μια θέση ισχύος άλλωστε, δεν αποτελεί ταυτόχρονα και μια θέση ευθύνης; Σθεναρός αντίπαλος στα νέα του σχέδιά θα σταθεί ο φίλος του.

Τη μετάφραση υπογράφει ο Αντώνης Πέρης, τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μόσχος,τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου, τα σκηνικά-κοστούμια η Λίνα Μότσιου και τη διεύθυνση παραγωγής ο Λευτέρης Πλασκοβίτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου