ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη

συναυλία-νίκου-παρθένη-και-ζαφείρη-κο-290212

Η τελευταία βραδιά για τη φετινή σεζόν με τους Νίκο Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη θα πραγματοποιηθεί στο «Ελλη’ς» (Γκλαβάνη 29, τηλ. 2421403042), το Σάββατο 5 Mαρτίου στις 10 μ.μ.

Εδώ και πολλά χρόνια ιδιαίτερα στις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, οι δυο συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν σταθερά τις δυνάμεις τους και με όπλο τα τραγούδια και τις μουσικές προσφέρουν χαρά, ανακούφιση και κουράγιο στους ακροατές – θεατές τους, παίζοντας επιλεγμένα τραγούδια με κριτήριο το σημαντικό τους περιεχόμενο, από το χθες και το σήμερα του ελληνικού τραγουδιού.

Σημαντικοί σταθμοί στο πρόγραμμά τους οι αναφορές στον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μάνο Χατζιδάκι αλλά και στην Κύπρο για τα 40 χρόνια από την εισβολή. Πάντα, οι δυο καλλιτέχνες, παίζουν και δικά τους τραγούδια, βάζοντας ένα δημιουργικό λιθαράκι στη συνέχεια και στην εξέλιξη του τραγουδιού στην Ελλάδα.

Στίχοι και μουσικές κατατίθενται με σεβασμό, γνώση και μεράκι για να κρατηθεί αναμμένο το καντήλι της πιο λαϊκής, της πιο αγαπημένης, της πιο διαχρονικής τέχνης, της τέχνης του τραγουδιού. Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου