Συναυλία Μπάμπη Τσέρτου, Ανδρέα Κατσιγιάννη και «Εστουδιαντίνας»

Τελευταία ενημέρωση: 2014-04-14, 21:25:59
Συναυλία Μπάμπη Τσέρτου, Ανδρέα Κατσιγιάννη και «Εστουδιαντίνας»

Ο Μπάμπης Τσέρτος και η «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, πραγματοποιούν διήμερες εμφανίσεις με αφιέρωμα στον «Επιτάφιο του Θεοδωράκη και Τραγούδια της Ανοιξης».

Kλείνοντας τον κύκλο των από κοινού παραστάσεών τους, η «Εστουδιαντινα» Νέας Ιωνίας, ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης εμφανίζονται δύο βραδιές στο Lab Art, με έντονο το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας. Τη Μεγάλη Τρίτη 15 και τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, με ώρα προσέλευσης 9μμ και έναρξη στις 10μμ.

Στο πρώτο μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους δεξιοτέχνες σε όλο τον Επιτάφιο του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και κάποια επιλεγμένα τραγούδια του.

Το δεύτερο μέρος αποτελεί αποχαιρετισμό με Τραγούδια της Ανοιξης καθώς και κάποια από τα μελοποιημένα τραγούδια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Επιμέλεια-καλλιτεχνική διεύθυνση Ανδρέας Κατσιγιάννης, Μπάμπης Τσέρτος τραγούδι, Απόστολος Μόσιος, τραγούδι-κιθάρα, Ελεάνα Βαρελά, τραγούδι, Ανδρέας Κατσιγιάννης, σαντούρι - τραγούδι, Δήμος Βουγιούκας, ακορντεόν, Κώστας Γεδίκης, μπουζούκι, Γιάννης Τσέρτος, πιάνο, Φίλιππος Ρέτσιος, κοντραμπάσο.

Η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ. Πληροφορίες κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 40 3454 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιτότητας - για καθισμένους απαιτείται κράτηση). Ο χώρος του Lab Art βρίσκεται στο Μουσείο Τσαλαπάτα στα Παλιά, στο χώρο του παλιού Μέθεξις/ Vox music stage.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=