Συναυλία Μουσικών Ιχνηλατών στην Αγριά

Τελευταία ενημέρωση: 2014-05-08, 22:44:15
Συναυλία Μουσικών Ιχνηλατών στην Αγριά

Το Σάββατο 10 Μαΐου οι Μουσικοί Ιχνηλάτες κλείνουν το χειμερινό κύκλο εμφανίσεων στο Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου. Στο τελευταίο live των Μουσικών Ιχνηλατών συμμετέχουν φιλικά καλλιτέχνες και συγκροτήματα που φιλοξενήθηκαν στο χώρο, αποχαιρετώντας το χειμώνα που πέρασε με πολλή μουσική...

Ιδρυτής του συγκροτήματος και τραγουδιστής είναι ο Νίκος Μεργιαλής, που μαζί με το Νέστορα Κόκκαλη (ντράμερ του συγκροτήματος) αποτελούν το βασικό κορμό που συνθέτει τους Μουσικούς Ιχνηλάτες. Η μπάντα, που κινείται στα μονοπάτια της ροκ - “έντεχνης” μουσικής χωρίς να διστάζει να “παντρεύει” παραδοσιακούς ήχους με σκληρούς ηλεκτρικούς, δηλώνει δυναμικά την παρουσία της με πολλές live παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές, με την τρίτη να βρίσκεται στα σκαριά. Η πρώτη κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια με τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η τελευταία το 2011 με τίτλο “Άρχισε να φυσά” (και τα δύο cd έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). 

Σε αυτή τη μουσική τους διαδρομή σταθμό αποτέλεσε η κοινή συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου το χειμώνα του 2009, ενώ το ίδιο καλοκαίρι συμμετείχαν στις συναυλίες των Διονύση Τσακνή, Βασίλη Παπακων/νου & Σωκράτη Μάλαμα. Ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις αποτελούν και οι πρόσφατες επί σκηνής συνεργασίες σε Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Μήτση και τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, με τους οποίους μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική κι έτσι ανέπτυξαν γρήγορα ένα έντονο δέσιμο. 

To Σάββατο 10 Μαΐου στο αποχαιρετιστήριο live στο Λυχνάρι, συμμετέχουν φιλικά οι:

Τόνια Κιουπελόγλου, Έρρικα Πατρικίου, Παναγιώτης Μπερλής, Χριστίνα Κουλάκου & Τάσος Κουλούρης, Δημήτρης Χορταργιάς, Νίκος Καραβουσιάνης, Γιάννης Αλεξαμδρής & Ράνια Μπαλή, Πας α tempo, Κώστας Ζεμπίλας. 

Είσοδος ελεύθερη – έναρξη 22.30 – τηλ. Κρατήσεων 6948.108255 και 24280.92168

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=