ΕΞΟΔΟΣ

Διακοπή λόγω βροχόπτωσης

διακοπή-λόγω-βροχόπτωσης-402159

Διακόπηκε λόγω της έντονης προχθεσινής βροχόπτωσης η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη, μετά τις 10 μμ, την ώρα που βρίσκονταν στη σκηνή του θερινού δημοτικού θεάτρου Βόλου η αγαπημένη ερμηνεύτρια με το σχήμα της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης, επισημαίνουν ότι «λυπούμαστε πολύ και ευχόμαστε από την πλευρά του κοινού η μόνη απώλεια να ήταν η εμπειρία μιας ολοκληρωμένης συναυλίας μετά και από την αναβολή στην αρχική ημερομηνία εκτέλεσης. Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ζημιές σε εξοπλισμό, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανείς από τους θεατές και τους εργαζόμενους στο χώρο».

Εξαντλώντας τις εναλλακτικές επιλογές βάσει προγραμματισμού του δημοτικού θεάτρου δεν είναι εφικτή η εκτέλεση εκ νέου σε άλλη ημερομηνία σύντομα, όσο και αν το επιθυμούμε, τονίζουν οι διοργανωτές.

Στο μεταξύ οι κάτοχοι εισιτηρίων που προσήλθαν στη συναυλία, μπορούν να απευθυνθούν στο κέντρο νεότητας Δ. Βόλου Δίαυλος (Τοπάλη 14 με Δημητριάδος) από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Αυγούστου, 10:00π.μ έως 14:00μ.μ, για επιστροφή ποσού της αξίας κατ’ αναλογία, δηλαδή αποζημίωση 5 ευρώ στο εισιτήριο των 10 ευρώ, 7 ευρώ στο εισιτήριο των 12 και 10 ευρώ στο εισιτήριο των 15. «Βασιζόμαστε στην κατανόηση σας και δεχόμαστε υποδείξεις σας- σε κάθε περίπτωση αναζητούμε τη δικαιότερη λύση τιμώντας το κοινό της πόλης του Βόλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η διπλή ματαίωση της εκδήλωσης μια εβδομάδα νωρίτερα ήδη είχε δημιουργήσει υψηλότατα κόστη παραγωγής. Η καλλιτέχνης φυσικά δε θα λάβει αμοιβή, προς διευκόλυνσή μας σε αυτή τη δυσμενή συγκυρία» υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421025363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου