Μουσική παράσταση «Spoonriver»

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-24, 14:45:03
Μουσική παράσταση «Spoonriver»

Τη μουσική παράσταση «Spoonriver» του Edgar Lee Masters παρουσιάζει το Θεατρικό εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο Χόρτο στο Ιδρυμα Χατζηνίκου, την Τρίτη 29 Ιουλίου στην Αλλη Μεριά στο λόφο Επισκοπής, την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μέλινα Μερκούρη Βόλου και το Σάββατο 30 Αυγούστου στο Πορφυρογένειο ίδρυμα Αγριάς. Η ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων είναι 21:30.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, Δημήτρης Δακτυλάς, στο πιάνο και στο τραγούδι η Βάσω Ζαγόρη.

Ερμηνεύουν και τραγουδούν οι: Κασσιανή Βαρδαλή, Στέφανος Βλαχάβας, Ράνια Θεοχαροπούλου, Ολίνα Μανωλοπούλου, Φρειδερίκη Μπεκίρη, Ειρήνη Μυλωνά, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Πράντζου, Βάσια Στάμου, Αρτεμις Χατζηαποστολίδου, Αλκηστις Μαρία Κοσμά, Ειρήνη Μπρόζου, Κωνσταντίνα Καραχρήστου.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του ΥΠΟΑ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Για πληροφορίες και εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14 τηλ. 24210-25363.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=