ΕΞΟΔΟΣ

Λαϊκό πανηγύρι στον Ανω Βόλο

λαϊκό-πανηγύρι-στον-ανω-βόλο-405673

Πανηγύρι με μουσική και χορό, κρασί και εδέσματα με αφορμή την εορτή της Αγ. Παρασκευής που τιμάται με παρεκκλήσι στην πλατεία Τούμπας Ανω Βόλου θα πραγματοποιηθεί και φέτος την παραμονή της εορτής, την Παρασκευή 25 Ιουλίου το βράδυ στο δροσερό αυτό χώρο με τη διοργάνωση του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς – Ιωλκού και Μακρινίτσας και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ανω Βόλου.

Για τέταρτη χρονιά φέτος την παραμονή της εορτής της Αγ. Παρασκευής, στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην πλατεία Τούμπας και είναι αφιερωμένο στην Αγία Παρασκευή θα τελεστεί Εσπερινός και Αρτοκλασία για να ακολουθήσει μετά τις 9 το βράδυ λαϊκό πανηγύρι. Η Λαϊκή Ορχήστρα του Γ. Κερασιώτη θα αναλάβει τη διασκέδαση των επισκεπτών που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτούς μεζέδες με κρασί και μπύρα αλλά και να χορέψουν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Το πανηγύρι στην Πλατεία Τούμπας στον Ανω Βόλο έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς από την πρώτη κιόλας χρονιά -πριν τέσσερα χρόνια- κάτοικοι και επισκέπτες το τίμησαν με την παρουσία και την υποστήριξή τους. Την εκδήλωση επιμελούνται τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας με επικεφαλής την Πρόεδρο Πέπη Παπανδρέου σε συνεργασία με τον τοπικό Αντιδήμαρχο Γ. Γκουντέλια και τους εργαζομένους στην Δημοτική Ενότητα Πορταριάς, Ιωλκού – Μακρινίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου