ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ στην Κορόπη

φεστιβάλ-στην-κορόπη-406846

Το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 8.30 μμ θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία της Κορόπης Μηλεών, στο κέντρο «Ηρθε κι έδεσε» στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόλου-Αργαλαστής, με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του.

Συμμετέχουν συνολικά 85 χορευτές παραδοσιακών χορών από πέντε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας και συγκεκριμένα από τα χορευτικά συγκροτήματα: του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγιου Γεωργίου Βόλου, του Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι», του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών «Γρηγόριος Κωνσταντάς», του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος» και του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Πινακάτες».

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα του κέντρου «Ηρθε κι έδεσε», που θα φροντίσει για την όμορφη βραδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου