ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική παράσταση «Πες μου θάλασσα»

μουσική-παράσταση-πες-μου-θάλασσα-406890

Ο Αντώνης Μιτζέλος συναντάει την Ερρικα Πατρικίου, για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Βόλο, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 21.30, στο δροσερό κήπο του Θερινού Κινηματογράφου «Εξωραϊστική».

Ο Αντώνης Μιτζέλος, αγαπημένος σκιαθίτης συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή, συναντάει την αγαπημένη ερμηνεύτρια και μουσικό Ερρικα Πατρικίου, καθηγήτρια φωνητικής και ανώτερων θεωρητικών, από τον Βόλο.

Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά, ο Αντώνης μαζί με την ακουστική του κιθάρα, παρέα με την Ερρικα και τους μουσικούς της, θα τραγουδήσουν τραγούδια από την μέχρι τώρα πορεία του, που έχει γράψει σαν δημιουργός για άλλους ερμηνευτές, από τους «Τερμίτες» έως τον «Φύλακα άγγελο»: «Με το ίδιο μακό», «Πες μου θάλασσα», «Φύλακας άγγελος», «Φλασάκι», «Πόσο σε Θέλω» και τόσα άλλα… Παράλληλα, θα κάνουν στάση σε αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο ρεπερτόριο, με επιλογές από το έργο των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη κα. Ο ήχος του πιάνου και του σαξόφωνου συνοδεύουν την μουσική του Αντώνη και την μοναδικά ζεστή και εκφραστική φωνή της Ερρικας σε ένα γλυκό μουσικό ταξίδι.

Μια παράσταση με πλούσιο υλικό, εναλλαγές, μουσικές εικόνες και ξεχωριστούς αυτοσχεδιασμούς, όπως αυτοί προκύπτουν από την αλληλεπίδραση των καλλιτεχνών με τον χώρο και τους θεατές. Συντελεστές της παράστασης είναι οι: Αντώνης Μιτζέλος, ακουστική κιθάρα, φωνή, Ερρικα Πατρικίου, φωνή, Ηλίας Χατζόγλου, πιάνο, Θανάσης Γάτης, σαξόφωνο.

Διάρκεια παράστασης: 2,5 ώρες.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ιδρυμα Ασπρες Πεταλούδες εις μνήμην του Θανάση Πολίτη.

Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 24210-30303 και ο Θερινός Κινηματογράφος Εξωραϊστική βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος 263.

To Σάββατο 26 Ιουλίου οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Χορευτό Πηλίου όπου θα δώσουν μία συναυλία στο Aria bar. Η παράσταση αρχίζει στις 22.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου