ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Last Vegas»

προβολή-ταινίας-last-vegas-407362

Η ταινία «Last Vegas» θα προβληθεί στο θερινό σινεμά «Εξωραϊστική» από την Τρίτη 22 Ιουλίου, έως την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 9.30 μμ και στο πλαίσιο του Ciné Μεσόγειος.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Τέρτλταουμπ, το σενάριο ο Νταν Φόγκελμαν.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν, Μέρι Στινμπέργκεν.

Η φιλία, ο χρόνος που φεύγει και η ανεξάντλητη όρεξη για ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της αστείας και ταυτόχρονα συγκινητικής ιστορίας.

Ο Σαμ (Kέβιν Κλάιν) μετά την πρόωρη συνταξιοδότησή του είναι χαμένος κάπου στη Φλόριντα. Ο Αρτσι (Μόργκαν Φρίμαν) ζει στο Νιου Τζέρσεϊ, στα όρια της τρέλας εξαιτίας του υπερπροστατευτικού γιου του. Ο Πάντι (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), κλεισμένος στο διαμέρισμα του στο Μπρούκλιν, θρηνεί τον χαμό της γυναίκας του. Ο Μπίλι (Μάικλ Ντάγκλας), πλούσιος δικηγόρος στο Μαλιμπού και ο αιώνιος γόης της παρέας, μόλις έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην τριαντάχρονη φίλη του. Κι έτσι, οι τέσσερις ώριμοι παιδικοί φίλοι ξεκινούν για ένα ξέφρενο μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας. Η πόλη, όμως, έχει αλλάξει, όπως εξάλλου και οι ίδιοι.

Οι μεγάλοι (σε ηλικία και ταλέντο) οσκαρικοί πρωταγωνιστές, σε ρόλους εντελώς διαφορετικούς από αυτούς που τους έχουμε συνηθίσει, αποτελούν εγγύηση για ένα ευχάριστο θερινό κινηματογραφικό βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου