ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Του χωριού το κοινοβούλιο»

θεατρική-παράσταση-του-χωριού-το-κοι-410729

Την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Του χωριού το κοινοβούλιο» θα παρουσιάσει το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 4 μμ στις φυλακές ανηλίκων Κασσαβέτειας Μαγνησίας. Το έργο παρουσιάζεται δωρεάν, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Η παράσταση πραγματοποιείται, ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας των φυλακών και την έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η ίδια κωμωδία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου στις 5 μ.μ. στο Γηροκομείο Καρδίτσας. Το Θέατρο στις πολιτιστικές του δραστηριότητες έχει την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, στα τριάντα χρόνια λειτουργίας του, 1984-2014, πραγματοποίησε εκατοντάδες, δωρεάν, παραστάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας άφθονο γέλιο και χαρά (σε φυλακές, νοσοκομεία, ΚΑΠΗ, Γηροκομεία, Σχολεία και Ιδρύματα με παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, στρατόπεδα, κλπ). Γι’ αυτό, το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας με Υπουργική απόφαση ενέταξε το Θέατρο στους πολιτιστικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που προσφέρουν κοινωνική φροντίδα και εθελοντισμό.

Οι Δήμαρχοι και Πολιτιστικοί Σύλλογοι που θέλουν να συνεργαστούν με το Θέατρο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δημήτρη Ρήτα στα τηλέφωνα 2441026757, 2441072720, 6976074465, ή στο e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου