ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ντοκιμαντέρ «ΣΤαγώνες»

προβολή-ντοκιμαντέρ-σταγώνες-413063

Ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ της Νέλλης Ψαρρού «ΣΤαγώνες», διοργανώνει η αντιφασιστική κίνηση Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό.

Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στις 8:30μμ, στο πάρκο Περραιβού και Λόρδου Βύρωνος. Στόχος είναι η ενημέρωση για τους αγώνες που έδωσαν παλιότερα και συνεχίζουν να δίνουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών ανά την Ελλάδα (από τη Χαλκιδική μέχρι τον Ωρωπό, και από το Πήλιο ως την Κρήτη). Επίσης θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του νερού στην πόλη του Βόλου αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

«Γνωρίζουμε ότι το ίδιο σύστημα που γεννά την ανεργία, τα λουκέτα και τη φτώχεια και μετατρέπει σε εμπόρευμα ακόμη και το πιο πολύτιμο αγαθό για τη ζωή, το νερό, είναι ταυτόχρονα η ουσιαστική αιτία που γεννά το σύγχρονο φασισμό. Για αυτό ο αγώνας για μια ανθρώπινη ζωή (με δουλειά, μισθό, δικαιώματα, καθαρό περιβάλλον και νερό) είναι ταυτόχρονα και αγώνας ενάντια στο φασισμό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου