ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου»

προβολή-ταινίας-τα-δύο-πρόσωπα-του-ια-413689

H συναρπαστική ταινία «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» θα προβληθεί από την Παρασκευή 18 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 9.30 μμ στο θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική» και στο πλαίσιο του Σινέ Μεσόγειος. Στην ταινία του Χοσεΐν Αμινί, πρωταγωνιστούν: Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ, Οσκαρ Αιζακ.

Μέσα από μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου και καταδίωξης, ταξιδεύουμε πίσω στο 1962, στην καλοκαιρινή Αθήνα και την Κρήτη, αλλά και την Κωνσταντινούπολη. Οι παραγωγοί της ταινίας «Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι» μετέφεραν στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μπεστ σέλερ της αμερικανίδας Πατρίσια Χάισμιθ, διάσημης για τα ψυχολογικά θρίλερ και τη σειρά μυθιστορημάτων της με ήρωα τον Τομ Ρίπλεϊ.

Πίσω στο 1962, οι πλούσιοι αμερικανοί τουρίστες Τσέστερ ΜακΦάρλαντ (Βίγκο Μόρτενσεν) και η σύζυγός του Κολέτ (Κίρστεν Ντανστ), επισκέπτονται την Ελλάδα. Οταν ανεβαίνουν στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ (Οσκαρ Αιζακ), ένα νεαρό συμπατριώτη τους, που εργάζεται εκεί ως ξεναγός, ενώ ταυτόχρονα συνηθίζει να στήνει μικροαπάτες με θύματα τους ανυποψίαστους τουρίστες. Το ζευγάρι προσκαλεί για δείπνο το νεαρό ξεναγό και ο τελευταίος μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση. Μόνο που σύντομα ο νεαρός θα αντιληφθεί ότι το ζευγάρι τον έχει παγιδέψει σε μια σκοτεινή ιστορία. Απρόβλεπτα γεγονότα εναλλάσσονται, ο νεαρός βρίσκεται σε κίνδυνο και το ζευγάρι ψάχνει τρόπο να εγκαταλείψει τη χώρα, καθώς εμπλέκονται στη δολοφονία ενός αστυνομικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου