ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λαϊκές μουσικές βραδιές

λαϊκές-μουσικές-βραδιές-414764

Λαϊκή βραδιά με ζωντανή ορχήστρα διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Μικροθηβών, την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ., στo πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο λαϊκό πανηγύρι για τη γιορτή του Προφήτη Ηλία στη Νέα Αγχίαλο, από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με το Σύλλογο των εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 9.00 το βράδυ στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του προφήτη Ηλία, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας η οποία αποτελείται από τους: Απ. Τζαχρή στο κλαρίνο και το τραγούδι, Ευάγγελο και Ρίτσα Ποζιού. Θα εμφανιστούν επίσης τα χορευτικά του Συλλόγου Οξυωτών και της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.

Στο μεταξύ, κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25, 26 και 27 Ιουλίου στο παραλιακό πάρκο της Νέας Αγχιάλου, με τη συμμετοχή χορευτικών από: Ινδονησία, Σερβία, Ουκρανία, Βουλγαρία και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μέσα από μια πανδαισία χρωμάτων και φορεσιών, οι χορευτές θα ταξιδέψουν το κοινό στις μουσικές όλου του κόσμου. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία της Ενωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου, του Συλλόγου Οξυωτών και του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου.

Ωρα έναρξης εκδηλώσεων στις 9.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου