ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία για το Γηροκομείο

συναυλία-για-το-γηροκομείο-425549

To Σάββατο 12 Ιουλίου η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα εμφανιστεί στο «Αξιον Εστί»

Συναυλία στο φως της Πανσέληνου θα πραγματοποιήσει η μουσικός και συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Βόλο, το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο του «Αξιον Εστί», Προφήτη Ηλία 12 στην Αλλη Μεριά, για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου.

Με τίτλο «Η παράσταση αρχίζει…» η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στις μουσικές της, στις συνθέσεις που χαρακτηρίστηκαν από την πρωτοτυπία στη σύνθεση των ήχων και της μελωδίας. Κανονάκι, άρπα, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το κόκκινο βιολί της θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να παίξουν μουσικές από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα Ανατολής και Δύσης.

Η συναυλία περιλαμβάνει μουσικές γνωστές και αγαπημένες. Μουσικές από το «Αστέρι κι η ευχή», τις «Μικρές Ιστορίες» ως την Κωνσταντινούπολη και την «Πολίτικη Κουζίνα» και το «BabamveOglum» μέχρι το Παρίσι του Συρανό Ντε Μπερζεράκ που θα αποδώσουν οι μουσικοί: Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Θοδωρής Ματουλας στην άρπα, Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα, Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα και Βαγγέλης Τζάτσος στο κόντρα μπάσο, με υπεύθυνο στον ήχο τον Νίκο Βεκύρη και υπεύθυνο στο φωτισμό τον Στρατή Κουγιουμτζή.

Η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στα κάτωθι σημεία: Γηροκομείο Βόλου 2421078910, άξιον εστί 2421027767, Σύγχρονο Σχολείο 2421027761, Xρώμα Panos (Πολυμέρη με Βλαχάβα και Λαρίσης 104) 24210 28286, Οπτικά Δημητριάδη( Ιωλκού – Δημητριάδος και Ερμού – Καρτάλη), UnitedColorsofBenetton (Αγίου Νικολάου), CafePale (Ιάσονος – Κουμουνδούρου), Tυροπιτάδικο Χάρις (Πολυμέρη – Κανάρη) και Κόσμημα Βασίλης Ηλιόπουλος (Δημητριάδος 174).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου