ΕΞΟΔΟΣ

«Μαλλιά…κουβάρια»

μαλλιάκουβάρια-425968

Σπαρταριστή κωμωδία από τη θεατρική ομάδα Αλλης Μεριάς «Αντίσκηνο»

Τη θεατρική παράσταση «Μαλλιά…κουβάρια» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα της Αλλης Μεριάς «Αντίσκηνο» σήμερα Πέμπτη 10 και αύριο Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 21.30 στην πλατεία Κυλινδρά. Η παράσταση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αλλη Μεριά 2014» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς, με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Μια από τις καλύτερες φάρσες των τελευταίων ετών, το έργο «Μαλλιά… Κουβάρια», είναι μια σπαρταριστή κωμωδία, με θέμα το παιχνίδι των τριών φύλων σε αυτή την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Το θεατρικό εργαστήρι Αλλης Μεριάς «Αντίσκηνο» έχει συμπληρώσει ήδη 3 χρόνια ζωής και κατάφερε να γίνει η στέγη ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους με την τέχνη του Θεάτρου και της Υποκριτικής. Πέρυσι το τμήμα ενηλίκων ανέβασε για πρώτη φορά την παράσταση «Μάνα, Μητέρα, Μαμά». Από φέτος λειτούργησε και τμήμα παιδικό (θεατρικού παιχνιδιού) όπου ανέβασε την παράσταση «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» μέσα σε δάσος στα μέσα Ιουνίου.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά-κοστούμια η Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, τις κομμώσεις ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης, την επιμέλεια μουσικής ο Κωνσταντίνος Τσιάκας και τη διεύθυνση παραγωγής ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μαρία Χριστοδούλου, Σωτήρης Μάγγος, Κωνσταντίνα Κουσιαρή, Ελένη Τσιάκα-Βούλγαρη, Ελένη Λίντζου-Κατσαμεντίδου, Χρήστος Σαββίδης, Κατερίνα Γιαννούλη, Λεωνίδας Αχλαδιώτης και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το έργο είναι κατάλληλο άνω των 18 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου