ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές βραδιές στο Χορευτό και τα Κάτω Λεχώνια

μουσικές-βραδιές-στο-χορευτό-και-τα-κά-427620

Με τίτλο το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Σπανού «Ενα καλοκαίρι», συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις η Ερρικα Πατρικίου με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου, στις 22.30, κάτω απ’ το φως της πανσελήνου.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν μουσικά πέρυσι το καλοκαίρι σε αφιέρωμα Αττίκ και Νέο Κύμα και οι παραστάσεις τους συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν πολύ.

Στο παρελθόν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του θρυλικού Half Note jazz club στην Αθήνα στο αφιέρωμα της Ερρικα Πατρικίου «Ενας Μάνος που τον λέγαν Χατζιδάκι».

Φέτος άνοιξαν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις τον Ιούνιο, με μία συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό σε συνεργασία με την χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Χορευτό στο Aria beach bar restaurant, και το Σάββατο 12 Ιουλίου στα Κάτω Λεχώνια στο Big Fish μπροστά στη θάλασσα οι δύο ερμηνευτές θα παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμά τους με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Μαζί τους ο πιανίστας συνθέτης Ηλίας Χατζόγλου.

Στις συναυλίες θα ακουστούν και τραγούδια από το νέο δίσκο του Χρήστου Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Προορισμός» καθώς και τραγούδια του Ηλία Χατζόγλου σε ερμηνεία της Ερρικας Πατρικίου.

Οι δύο ερμηνευτές θα ξανασυναντηθούν ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο υπέροχο Θέατρο Αλώνι στον Αγ.Γεώργιο Νηλείας.

Τυχεροί λοιπόν όσοι θα βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Πήλιο μιας και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο συναυλίες με τραγούδια πολυαγαπημένα από δύο πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου