ΕΞΟΔΟΣ

Καθηγητές στο σανίδι

καθηγητές-στο-σανίδι-427893

Σήμερα και αύριο η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας παρουσιάζει έργο του Ντάριο Φο

Ανανεώνει σήμερα και αύριο στις 9 το βράδυ, το ραντεβού της με το κοινό η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, παρουσιάζοντας στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας, για δύο ακόμη παραστάσεις, το έργο του Ντάριο Φο «Κλέψε λιγότερο».

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έγραψε η Νικολέττα Ρούσση, μουσικός και μέλος της ομάδας. Κίνηση στους εκπαιδευτικούς της θεατρικής ομάδας δίδαξε η Εύη Μάργαρη. Την προσαρμογή των στίχων στο τραγούδι της μάχης και το τραγούδι του τέλους επιμελήθηκε η Βεατρίκη Μαθιανάκη, το τραγούδι των σκανδάλων ο Γιάννης Μισαλούρης και το πρώτο τραγούδι της μάχης και του μαθήματος των τρελών ο Σταύρος Κατσούρας.

Τα σκηνικά κατασκεύασαν οι Γιάννης Τσοκανάκης, Βασίλης Μητρίτσας και Αντώνης Ρήγας. Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Αναστασία Αθανασιάδου, η οποία μαζί με το Βασίλη Μητρίτσα ασχολήθηκαν με τις κατασκευές και τα αξεσουάρ. Την ευθύνη του φροντιστηρίου έχει η Κατερίνα Κολοκοτρώνη, που από κοινού με την Εύη Μάργαρη κρατάνε και το υποβολείο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί: Αναστασία Αθανασιάδου, Βέρα Βελετζάκου, Δέσποινα Γιαγουρτά, Βαγγέλης Ευφραιμιάδης, Ελένη Κατσαφούρη, Σταύρος Κατσούρας, Αναστασία Κουρεντζή, Μαλβίνα Κωστοπούλου, Γιώργος Λαρισαίος, Βεατρίκη Μαθιανάκη, Χριστίνα Μαργαρίτου, Βασίλης Μητρίτσας, Γιάννης Μισαλούρης, Μαρία Μπάνη, Κλεοπάτρα Μπατζούκη, Ρίκη Μπεκίρη, Μιχάλης Μύρικνας, Αρχοντία Πανταζοπούλου, Κλεοπάτρα Πρίγκου, Αντώνης Ρήγας, Νικολέττα Ρούσση, Αντιγόνη Σδρόλια, Στέργιος Ταχούλας, Εφη Τριανταφύλλου, Γιάννης Τσοκανάκης, Γιάννης Φελεσάκης, Δήμητρα Χαντζηθάνου, Αρτεμις Χατζηαποστολίδου, Λεωνίδας Χριστοδουλίδης.

Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών ΕΛΜΕ Μαγνησίας ιδρύθηκε το 2010 και μέχρι τώρα έχει ανεβάσει τις παραστάσεις: τα «Αριστοφω(ο)νικά» που περιελάμβανε τα έργα Βάτραχοι, Σφήκες και Ιππείς του Αριστοφάνη (Μετάφραση-Προσαρμογή: Μαργαρίτα Παπαϊωάννου, Σκηνοθεσία: Κική Δανιηλίδου, Μουσική: Νικολέτα Ρούσση).

Το 2012 παρουσίασε το έργο «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία: Κική Δανιηλίδου, μουσική διδασκαλία: Νικολέτα Ρούσση και αισίως έφτασε στην τρίτη παραγωγή, που έγινε επίσης δεκτή με ενθουσιώδη σχόλια από το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου