ΕΞΟΔΟΣ

«Μαλλιά… Κουβάρια»

μαλλιά-κουβάρια-429004

Στην Αλλη Μεριά από τη θεατρική ομάδα «Αντίσκηνο»

H θεατρική παράσταση «Μαλλιά… Κουβάρια» από την ομάδα «Αντίσκηνο» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:30 στην Πλατεία Κυλινδρά, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αλλη Μεριά 2014». Με είσοδο ελεύθερη στο κοινό (κατάλληλο άνω των 18 ετών).

Η παράσταση αφορά μια από τις καλύτερες φάρσες των τελευταίων ετών και είναι μια σπαρταριστή κωμωδία, με θέμα το παιχνίδι των τριών φύλων σε αυτή την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Η υπόθεση του έργου

Η Μαίρη (Ελένη Τσιάκα – Βούλγαρη) πριν 28 χρόνια ήταν παντρεμένη με το Θανάση αλλά μόλις έμεινε έγκυος ο Θανάσης την εγκατέλειψε. Η Μαίρη γεννάει μόνη ένα παιδί και λίγο καιρό μετά παντρεύεται τον Κώστα (Χρήστος Σαββίδης). Εδώ και 27 χρόνια η Μαίρη, ο Κώστας και το παιδί αποτελούν την τέλεια οικογένεια μέχρι που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει μια Ελληνίδα χορεύτρια, τη Φλορίντα (Κατερίνα Γιαννούλη). Εν τω μεταξύ η Μαίρη δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από το Θανάση, ο οποίος 28 χρόνια μετά την απόδραση του ζητάει μετανοιωμένος να την ξαναδεί και να γνωρίσει το παιδί του.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Κωνσταντίου Τσιάκα, σκηνικά/Κουστούμια : Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, κομμώσεις: Λεωνίδας Αχλαδιώτης, επιμέλεια μουσικής: Κων/νος Τσιάκας, διευθ. παραγωγής: Κων/νος Θεοδώρου, παραγωγή: Ομάδα Αντίσκηνο 2014 και πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μαρία Χριστοδούλου, Σωτήρης Μάγγος, Κων/να Κουσιαρή, Ελένη Τσιάκα-Βούλγαρη, Ελένη Λίντζου-Κατσαμεντίδου, Χρήστος Σαββίδης, Κατερίνα Γιαννούλη, Λεωνίδας Αχλαδιώτης και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου