ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Κλέψε λιγότερο»

θεατρική-παράσταση-κλέψε-λιγότερο-430479

Η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο σανίδι

Στις 9 και 10 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό του Βόλου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας, παρουσιάζοντας για δυο ακόμα παραστάσεις το έργο του Ντάριο Φο «Κλέψε λιγότερο».

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έγραψε η Νικολέττα Ρούσση, μουσικός και μέλος της ομάδας. Κίνηση στους εκπαιδευτικούς της θεατρικής ομάδας δίδαξε η Εύη Μάργαρη.

Την προσαρμογή των στίχων στο τραγούδι της μάχης και το τραγούδι του τέλους επιμελήθηκε η Βεατρίκη Μαθιανάκη, το τραγούδι των σκανδάλων ο Γιάννης Μισαλούρης και το πρώτο τραγούδι της μάχης και του μαθήματος των τρελών ο Σταύρος Κατσούρας. Τα σκηνικά κατασκεύασαν οι Γιάννης Τσοκανάκης, Βασίλης Μητρίτσας και Αντώνης Ρήγας.

Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Αναστασία Αθανασιάδου, η οποία μαζί με το Βασίλη Μητρίτσα ασχολήθηκαν με τις κατασκευές και τα αξεσουάρ. Την ευθύνη του φροντιστηρίου έχει η Κατερίνα Κολοκοτρώνη που από κοινού με την Εύη Μάργαρη κρατάνε και το υποβολείο και συμμετέχουν εκπαιδευτικοί της περιοχής μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου