ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Ελένης Τσαλιγοπούλου και Μελίνας Κανά

συναυλία-ελένης-τσαλιγοπούλου-και-με-459334

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά τραγουδούν για τα 10 χρόνια του ΚΕΘΕΑ Πιλότος

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν οι δημοφιλείς Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά στις 26 Ιουνίου στις 21:30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες με το συγκρότημά τους, τραγουδούν για τα 10 χρόνια του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με το μήνυμα «10 χρόνια ταξιδεύουμε μαζί στα …δύσκολα» το πρόγραμμα έγκαιρης παρέμβασης και απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Πιλότος διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων εορτασμού των δέκα χρόνων λειτουργίας του στην πόλη του Βόλου, στις οποίες εντάσσεται η παραπάνω συναυλία.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 20.00, διοργανώνεται εκδήλωση εορτασμού των γενεθλίων του ΚΕΘΕΑ Πιλότος και της ολοκλήρωσης 10 μελών του προγράμματος . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο εκπαίδευσης «Αξιον Εστί» στην Αλλη Μεριά Βόλου και θα πλαισιωθεί από τη μουσική μπάντα του ΚΕΘΕΑ Στροφή.

Παράλληλα έως τις 27 Ιουνίου θα διαρκέσει η έκθεση έργων – προσφορά 35 καλλιτεχνών του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου και φίλων για τα 10 χρόνια του ΚΕΘΕΑ Πιλότος, που εγκαινιάστηκε χθες στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» επί της Ιάσονος, παρουσία του κορυφαίου εικαστικού και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, Μανώλη Χάρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου