ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων

συνάντηση-παιδικών-χορευτικών-συγκρ-463831

Τη 17η συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων διοργανώνει ο Χορευτικός Ομιλος Αλμυρού το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 8.30 μμ στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Οι εκδηλώσεις αυτές ξεκίνησαν, σημειωτέον, το 1994 και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκτός από τα έξι τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, η Κρητική Αδελφότης «το Αρκάδι», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εγγγλεζονήσι Ν. Ιωνίας, η Ενωση Ποντίων Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος Βλάχων Σέσκλου, το Χορευτικό της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου και ο Σύλλογος Οξυωτών Ν. Αγχιάλου.

«Στην φετινή εκδήλωση, επειδή γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, 1984-2014, θα τιμηθούν συμπολίτες μας και φορείς οι οποίοι βοήθησαν στην τριαντάχρονη αυτή πορεία το Χορευτικό Ομιλο σε θέματα παράδοσης, ιστορίας και πολιτισμού» αναφέρει ο πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, Κώστας Γκουντάρας. Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ευξεινούπολης Χριστόφορος Παυλίδης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσιντσίνης, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Almyros info Κώστας Αργυρόπουλος, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου, ο ζωγράφος Απόστολος Βασιλόπουλος και οι χοροδιδάσκαλοι Γεώργιος Χρήστου και Αθανάσιος Μπέας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου