ΕΞΟΔΟΣ

Μια ξεχωριστή φωνή

μια-ξεχωριστή-φωνή-465049

Τους πολυάριθμους φίλους της από την περιοχή μας θα συναντήσει η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα πραγματοποιεί το πιο μελωδικό μουσικό σεργιάνι απόψε στο Frangelico, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Μητροπολίτου Γρηγορίου, στο συγκρότημα VillageCenterτου Βόλου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το τραγούδι «Τι σου ’κανα και πίνεις» του Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου, έχει συνεργαστεί με κορυφαία καλλιτεχνικά ονόματα, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Βαρδής, Ορφέας Περίδης, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου και πολλοί ακόμη.

Σημαντική στιγμή στην πολύ αξιόλογη διαδρομή της, ήταν η παράσταση που πραγματοποίησε στο Town Hall Theatre του Manhattan στη Νέα Υόρκη. Μια ιδιαίτερη δική της παράσταση, σε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη μια τέτοια παράσταση και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σημαντική επίσης είναι η συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, με την οποία πραγματοποίησε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η συνεργασία της με την Γλυκερία, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Κ. Καραφώτη, σε μια σειρά παραστάσεων στο Πλατό στην Αθήνα. Οι επιτυχίες και οι αξιόλογες συνεργασίες διαδέχονται, στο μεταξύ, η μια την άλλη, προσθέτοντας καινούργιες σελίδες στο καλλιτεχνικό βιογραφικό της.

Κάθε δισκογραφική της δουλειά είναι και μια διαφορετική πρόταση, ένα καινούργιο μουσικό βήμα, που πάντα διακρίνεται από την ποιότητα που την διακρίνει και το ξεχωριστό μέταλλο της φωνής της. Η Μελίνα Ασλανίδου ανήκει στην κατηγορία των πολλά υποσχόμενων καλλιτεχνών, που αναζητούν διαρκώς καινούργια εκφραστικά μονοπάτια, γοητεύοντας πάντα το κοινό. Το τηλέφωνο για ρεζερβέ για την αποψινή βραδιά είναι 6980414209.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου