ΕΞΟΔΟΣ

Μια ξεχωριστή βραδιά

μια-ξεχωριστή-βραδιά-467158

Με το δεύτερο δίσκο τους να έχει μόλις κυκλοφορήσει, οι Mr. Highway Band ξεκινούν την περιοδεία τους από το Βόλο και το χώρο του LabArt στο Τσαλαπάτα με rock, americana, blues και country σε μια ξεχωριστή βραδιά, σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Μαζί τους εμφανίζονται οι Rusty Rock και οι 4LT.

Οι Mr. Highway Band είναι οι : Γιάννης Αφένδρας (Mr. Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Κώστας Καλπάκης.

Το ανερχόμενο γκρουπ παρουσιάζει το νέο δίσκο «Story of my Life» με πολλές εκπλήξεις. Ενα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που, στα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία του, τις αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, Hard Rock Rising 2012), διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους «Is that myself» (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε ένα

χρόνο κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας, όπως την επί ένα χρόνο περιοδεία με το Χρήστο Θηβαίο σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 και η τιμή εισόδου είναι 6 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου