ΕΞΟΔΟΣ

«Εχω απόψε ραντεβού»

εχω-απόψε-ραντεβού-506892

Παράταση για όλες τις Πέμπτες του Ιανουαρίου δόθηκε στις εμφανίσεις του Μπάμπη Τσέρτου και της Εστουδιαντίνας Ν. Ιωνίας με τον Αντρέα Κατσιγιάννη στο LabArt(πρώην Vox), στο χώρο του Τσαλαπάτα στα Παλιά. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι εμφανίσεις με τίτλο: «Έχω απόψε ραντεβού» κάθε Πέμπτη μετά τις 9:30μ.μ., αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις εμφανίσεις και έτσι οι μουσικές βραδιές θα συνεχιστούν για όλο το μήνα.

Μάλιστα την επόμενη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα, με αφορμή τα 30 χρόνια από το θάνατο του Βασιλη Τσιτσάνη, με ακούσματα του μοναδικού συνθέτη. Ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, παρουσιάζουν παλιά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Τσέρτος, ο πρώτος επίσημος καλεσμένος της περίφημης ορχήστρας Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, συντρόφευσε στην πρώτη της συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας πριν από ακριβώς 15 χρόνια!

Σταθεροί συνοδοιπόροι έκτοτε, στους δίσκους της Εστουδιαντίνας, στους δίσκους του Μπάμπη και του Ανδρέα, μαζί έζησαν και κατέγραψαν ωραίες μουσικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες, οι οποίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε χώρους καθαρά συναυλιακούς (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο θέατρο) και άλλους ζεστούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σκέψη να γιορτάσει αυτή η παρέα τα 15 και πλέον της χρόνια στο χώρο του Lab Art, ξεκίνησε από το γεγονός, ότι αυτή η μουσική παρέα ξεκίνησε από τις γειτονιές και ανδρώθηκε ακριβώς σε αυτό το σταυροδρόμι, της Νέας Ιωνίας και του Βόλου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ωραία τραγούδια και να διασκεδάσει με αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες, που τόσα χρόνια υπηρετούν το καλό λαϊκό τραγούδι.

Ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης μαζί με τον κορυφαίο Ελληνα δεξιοτέχνη του βιολιού και πρωτεργάτη της Εστουδιαντίνας Κυριάκο Γκουβέντα, τη σπουδαία νεαρή Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ελεάννα Βαρελά, τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Απόστολο Μόσιο, σε ρόλο μουσικού και ερμηνευτή, το Φίλιππο Ρέτσιο στο κοντραμπάσο και το πιάνο, το Γιάννη Τσέρτο στο ακορντεόν και το πιάνο, αλλά και τον Κώστα Γεδίκη, σολίστα εγχόρδων (μπουζούκι 3χορδο, λαούτο, λάφτα) θα βρίσκονται σήμερα Πέμπτη στο Lab Art, όπως και τις υπόλοιπες Πέμπτες του Ιανουαρίου.

Είσοδος: 7 ευρώ.

Πληροφορίες/κρατήσεις 6951 918471, [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου