ΕΞΟΔΟΣ

Ερχονται οι «Μπλε»

ερχονται-οι-μπλε-524420

Οι «Μπλέ» επιστρέφουν στην πόλη του Βόλου σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων μετά τις 22.30 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ρεβεγιόν, με όλες τις επιτυχίες του αγαπημένου σχήματος, ζωντανά, στο Lab Art (πρώην Vox) στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, οδος Ζάχου και Βότση, Βόλος.

Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους «Μπλε» ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Τα τραγούδια τους «Φοβάμαι», «Νιώθω ενοχές», «Πιάνω φωτιά», «Τον ίδιο το Θεό», «Κόκκινο φιλί», «Δε Θέλω», «Μια φορά κι ένα καιρό» και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Οι «Μπλε», το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και τη μοναδική αισθητική τους.

Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους, το ήθος τους και τη σκηνική τους παρουσία – αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Τιμή προπώλησης 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο, Elefantas coffee Bar. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6951 918471.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου