ΕΞΟΔΟΣ

«Εχω απόψε ραντεβού!»

εχω-απόψε-ραντεβού-531589

Παλιά κι αγαπημένα τραγούδια θα παρουσιάσουν ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, συνοδεία μικρού σχήματος της Εστουδιαντίνας, από σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 9.30μ.μ. και κάθε Πέμπτη για λίγες εβδομάδες σταθερά στο Lab Art (πρώην Vox) στο χώρο του Τσαλαπάτα στα Παλιά.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, ο πρώτος επίσημος καλεσμένος της περίφημης ορχήστρας Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, συντρόφευσε στην πρώτη της συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας πριν από ακριβώς 15 χρόνια. Σταθεροί συνοδοιπόροι έκτοτε, στους δίσκους της Εστουδιαντίνας, στους δίσκους του Μπάμπη και του Ανδρέα, μαζί έζησαν και κατέγραψαν ωραίες μουσικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες, οι οποίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε χώρους καθαρά συναυλιακούς (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο θέατρο) και άλλους ζεστούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σκέψη να γιορτάσει αυτή η παρέα τα 15 και πλέον της χρόνια στο χώρο του LABART πηγάζει από το γεγονός, ότι αυτή η μουσική παρέα ξεκίνησε από τις γειτονιές και ανδρώθηκε ακριβώς σε αυτό το σταυροδρόμι, της Νέας Ιωνίας και του Βόλου. Όλα αυτά τα χρόνια, παρέα με άπειρες ώρες παιξίματος και γλεντιού, από σπίτι σε σπίτι και από ταβερνάκι σε ταβερνάκι.

Ετσι λοιπόν, θα γίνει και σε αυτές τις ανεπανάληπτες βραδιές στο χώρο του παλιού εργοστασίου, στο Τσαλαπατα: Mε κριτήριο τα ωραία τραγούδια, τα δικά μας τραγούδια, τη διάθεση να έρθουμε κοντά, να διασκεδάσουμε απλά με αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες που τόσα χρόνια υπηρετούν το καλό λαϊκό τραγούδι, να χορέψουμε και να μην ξοδευτούμε με χαράτσια μιας βραδιάς, αλλά οικονομικά στα πλαίσια των δεδομένων της εποχής, διαλέγουμε το χώρο μας για τις Πέμπτες, δημιουργώντας ένα ωραίο και ζεστό περιβάλλον με τραπέζια και χώρο για χορό.

Ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης μαζί με τον κορυφαίο Ελληνα δεξιοτέχνη του βιολιού και πρωτεργάτη της Εστουδιαντίνας Κυριάκο Γκουβέντα, τη σπουδαία νεαρή Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ελεάννα Βαρελά, τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Απόστολο Μόσιο σε ρόλο μουσικού και ερμηνευτή, το Φίλιππο Ρέτσιο στο κοντραμπάσο και το πιάνο, τον Γιάννη Τσέρτο στο ακορντεόν και το πιάνο, αλλά και τον Κώστα Γεδίκη, σολίστα εγχόρδων (μπουζούκι 3χορδο, λαούτο, λάφτα) ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η τιμή εισόδου χωρίς ποτό είναι 7 ευρώ. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις είναι 6951 918471.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου