ΕΞΟΔΟΣ

Με ροκ ύφος

με-ροκ-ύφος-548547

Δυνατή μουσική εμπειρία είναι το Volume festival που κορυφώνεται απόψε στον ανακαινισμένο χώρο του Lab Art (πρώην Vox) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, θα εμφανιστούν στο Βόλο οι Opera Chaotique, The Tiger Lillies (Αγγλία). Απόψε προγραμματίζεται η πολυαναμενόμενη άφιξη των Tiger Lillies με την cabaret /Jazz παράσταση τους που σαρώνει με απανωτές επαναλήψεις στο Θέατρο Badminton και στο εξωτερικό. Παρέα, η αντίστοιχης αισθητικής performance των Αθηναίων Opera Chaotique με όπερα και αναπάντεχες εξάρσεις.

Το πιο παράξενο αλλά άκρως γοητευτικό βρετανικό avant-garde συγκρότημα παγκοσμίως με μια εκκεντρική μίξη από cabaret, vaudeville και θέατρο δρόμου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία με νέα αλλά και παλιά τραγούδια από την τεράστια δισκογραφία του.

Παράξενοι με ακραίο χιούμορ οι Tiger Lillies δημιουργούν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στις συναυλίες τους, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή, σε ερειπωμένα λιμάνια, υπόγεια μπαρ, σε συνοικίες όπου η δεισιδαιμονία και η θρησκοληψία συμβιώνουν, ανάμεσα σε κόκκινα φανάρια μεγάλων πόλεων, σε σκοτεινές ζεστές πνιγερές νύχτες.

Ο ήχος του πιάνου και του ακορντεόν με τη συνοδεία του κόντρα μπάσου και των κρουστών συνοδεύει υπέροχα τη μαγευτική σοπράνο φωνή του Martyn Jacques που και με την παρουσία του στη σκηνή καθηλώνει το κοινό…

Οι Tiger Lillies δεν σταματούν ποτέ να εκπλήσσουν, να σοκάρουν και να μας διασκεδάζουν με το πρωτότυπο και αμίμητό τους μουσικό ύφος, αναβιώνοντας τη μακάβρια μαγεία των cabaret του προπολεμικού Βερολίνου και συγχωνεύοντάς τη με την ωμή ενέργεια της punk.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι: Martyn Jacques: Vocals, Accordion, Piano, Adrian Stout: Contra Bass, Musical Saw, Theremin, Vocals, Mike Pickering: Drums, Percussion.

Εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία: Elefantas coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70 Α), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος), Madri café bar (τέρμα Ιάσονος απέναντι από το Πανεπιστήμιο). Οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 ευρώ/18 στο ταμείο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 μ.μ. το βράδυ, πληροφορίες δίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6951 918471. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου