ΕΞΟΔΟΣ

Volume festival στο Βόλο

volume-festival-στο-βόλο-555660

Η δυνατότερη live εμπειρία στο κέντρο της Ελλάδας επιστρέφει, στο διάστημα μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου. To Volume festival θα «φιλοξενηθεί» στον ανακαινισμένο χώρο του Lab Art (πρώην Vox) που βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στους φίλους της μουσικής.

Δυο προσκεκλημένα σχήματα από την Αγγλία, οι Red Snapper, και οι θρυλικοί The Tiger Lillies με τη νέα τους παράσταση, συναντούν το ελληνικό ταλέντο των Keep Shelly in Athens, Opera Chaotique, Tricky Pony, Big Nose Attack και Barbara’s Straight Son ζωντανά επί σκηνής. Μαζί, η Κατερίνα «Κafka» Καφετζή από τον En Lefko, και άλλοι DJ στην επιλογή μουσικής. Ένα οπτικοακουστικό παραλήρημα με αξέχαστες παρουσίες, όπως της ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου (frontwoman των Αθηναίων Τricky Pony) περιμένουν το κοινό κάθε βράδυ στη διάρκεια του φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με σειρά εμφάνισης, έχει ως εξής: την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν οι Barbara’s Straight Son, Big Nose Attack, Red Snapper (UK). Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου οι: Dj warm up/after Kafka, Tricky Pony, Keep Shelly in Athens. Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οι: Opera Chaotique, The Tiger Lillies (UK).

Mετά από τρία χρόνια συνεχούς πρωτοπορίας με συναυλιακές μετακλήσεις από ξένους (Dub Pistols, Radical Guru) και μεγάλους Έλληνες όπως Γιάννης Αγγελάκας, Μόνικα, Παύλος Παυλίδης, Imam Baildi και Burger Project, το μουσικό ραντεβού φέτος αλλάζει ημερομηνία και «χτυπάει» δυνατά στην αρχή του χειμώνα, στην παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου.

Η ομάδα Plenty Projects σε συνεργασία με το χώρο τεχνών Lab Art, παρουσιάζει την ετήσια συναυλιακή εκτόνωση-θεσμό της περιφέρειας και υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο με ατμοσφαιρική αίσθηση και σύγχρονους ήχους. Μια εκπληκτική καλλιτεχνική πρόταση: πρωτότυπες θεατρικές εμφανίσεις, φημισμένα ξένα σχήματα για πρώτη φορά στην περιοχή μας αλλά και περιζήτητοι Ελληνες καλλιτέχνες συμπράττουν σε μία σκηνή, με ένα εισιτήριο.

Εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία: Elefantas coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70 Α), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος), Madri café bar (τέρμα Ιάσονος απέναντι από το Πανεπιστήμιο).

Τιμές προπώλησης ανά ημέρα: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 15 ευρώ, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 10 ευρώ, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 15 ευρώ. Ειδικό εισιτήριο για όλο το τριήμερο 30 ευρώ. Περιορισμένος αριθμός 200 εισιτηρίων ανά είδος διατίθενται στην προπώληση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 μ.μ. κάθε βράδυ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο [email protected] και για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6951 918471. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου