ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η «Νέα Ελλάδα» του μαύρου…

η-νέα-ελλάδα-του-μαύρου-723289

Του Μιλτιάδη Ζιάκα

Ζούμε στον «αστερισμό της Νέας Ελλάδας» του Σαμαρά, του Βορίδη,του Γεωργιάδη, του Μητσοτάκη, του Κεφαλογιάννη και του Πολύδωρα που σηματοδοτούν την ακροδεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας.

Μία «Νέα Ελλάδα» της υποτέλειας, της απαξίωσης, των μνημονίων, της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, των λουκέτων και των απολύσεων, της διάλυσης του συστήματος Υγείας, της μετανάστευσης των νέων, της μισσαλοδοξίας, του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, του αυταρχισμού και της βίας ενάντια στο λαό. Είναι οι εκφραστές του μαύρου. Εφαρμόζουν το πιο σκληρό σχέδιο χειραγώγησης του νου και της ψυχής των ανθρώπων.

Ο κ. Βενιζέλος, αποκομμένος από το λαό, τους ψηφοφόρους, τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται και έχει ταυτιστεί πλήρως με τους υβριστές του Ανδρέα Παπανδρέου και της δημοκρατικής παράταξης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την αναγέννηση της χώρας, τη δημοκρατία και την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού.

Ολοι μαζί, σύντομα θα προχωρήσουν σε πιο σκληρά μέτρα κατά του λαού με αντιδημοκρατικό και αυταρχικό τρόπο. Θα υλοποιήσουν μέχρι τέλους το πρόγραμμα της τρόικας. Δεν είναι λάθος , είναι βούλησή τους.

Εχουν αναλάβει μία αποστολή και θα την ολοκληρώσουν. Δεν πρόκειται να δείξουν κανένα έλεος.

Ομως λαός έχει ανάγκη από φώς, περισσότερο φώς. Για αυτό και ήρθε η ώρα να «πάρει στα χέρια του» τη δημοκρατία και τη χώρα και να απαιτήσει την ανατροπή και τη μεγάλη αλλαγή.

Η ζωή έχει νόημα είναι ωραία όταν αγωνίζεται κανείς , για αυτό και ο λαός δεν πρέπει να διστάζει. Δεν πρέπει να τους φοβηθεί. Με ενότητα και δράση στη βάση, πρέπει να αγωνιστεί για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανασυγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης που θα δώσει τη μάχη για την ανατροπή αυτής της καταστροφικής πολιτικής που ασκείται σήμερα.

Θα νικήσει το «μαύρο» και το φόβο και θα ξαναφέρει την ελπίδα στη χώρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου