ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

O αγώνας είναι δύσκολος, αλλά…

o-αγώνας-είναι-δύσκολος-αλλά-37297

Του Πασχάλη Διαμαντάκη, Προέδρου μαθητικής κοινότητας και αντιπροέδρου 15μελούς 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας

Ως πρόεδρος μαθητικής κοινότητας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 καλή επιτυχία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Ξέρω ότι ο αγώνας μας ήταν και είναι δύσκολος όμως οι μέρες φτάνουν και τα βασανιστήρια τελειώνουν!!! Αυτή την περίοδο διανύουμε το τελευταίο στάδιο και είμαι εκατό τις εκατό σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε όλοι… Γιατί;; Γιατί μπορούμε.

Απ’ το γυμνάσιο έως και τώρα έχουμε βιώσει άπειρες αλλαγές στο σύστημα της εκπαίδευσης. Φέτος είμαστε η πρώτη και η τελευταία γενιά που δίνει με ένα σύστημα μιας άλλης κυβέρνησης απ’ αυτής που κυβερνά, εμείς όμως θα ξεπεράσουμε και αυτή την δοκιμασία και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που λαχταρούμε. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Είμαστε η πρώτη και θέλω να ελπίζω και η τελευταία γενιά που δίνει πανελλαδικές εν μέσω πανδημίας.

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε νέες καταστάσεις και να προσαρμοστούμε σε νέα πράγματα όπως ήταν τα μαθήματα εξ αποστάσεως με ώρες ατελείωτες μπροστά σε έναν υπολογιστή και τα καταφέραμε. Ε, λοιπόν τι λέτε;

Μετά απ’ τόσες δοκιμασίες που περάσαμε δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε – αντιμετωπίσουμε και το τελικό στάδιο; Θα τα καταφέρουμε! Γιατί; Γιατί μπορούμε! Μην απελπίζεστε. Ο γέγονε, γέγονε…!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου