ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Στον απόηχο των γιορτινών ημερών και η Λέσχη Βόλου

στον-απόηχο-των-γιορτινών-ημερών-και-η-222476

Ήταν παρόυσα στις καλές πράξεις

Της Μαίρης Παπαδημητρίου

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου αποφάσισε να καλέσει τα παιδιά του Ορφανοτροφείου να γιορτάσουν μαζί της χριστουγεννιάτικες γιορτές. Έτσι κάλεσε τα παιδιά από ηλικίας 7 ετών έως 18 ετών να έρθουν να φάμε όλοι μαζί παρέα στην ολοστόλιστη αίθουσα του εντευκτηρίου στον δεύτερο όροφο με το πανέμορφο δέντρο και το ντεκόρ με τα γιορτινά κεριά και τα ολόφρεσκα άνθη και τα πατροπαράδοτα γκι. Οι παιδικές φωνούλες γέμισαν χαρμόσυνα την αίθουσα που ταίριαζε με την μουσική υπόκρουση από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου ο Κώστας Θεοδώρου μάς έστειλε τις ευχές του με τις κυρίες που συνοδεύουν τα παιδιά, τη Μαρία Τσακίρη, την Ελένη Ρηγάκη εκπρόσωπο του Δ.Σ., τη Δέσποινα Θεοδώρου κοινωνική λειτουργό και την εθελόντρια Ελένη Παναηλίδου. Ο πρόεδρος της Λέσχης Βόλου Αθαν. Χαρμάνης, πλαισιωμένος από τις κυρίες του Δ.Σ της Λέσχης Ολ. Γεροβασίλη, Μιράντα Κόττα, Έφη Παρασκευόπουλου, Μ. Παπαδημητρίου.

Το γιορτινό τραπέζι είχε πλούσια εδέσματα που με όρεξη τίμησαν μικροί και μεγάλοι, συζητώντας θέματα που έφεραν τα παιδιά και τους οικοδεσπότες με τον πρόεδρο να καλωσορίζει τα παιδιά και να ακολουθήσει το γεύμα. Με τα γλυκά και τα φρούτα που συμπλήρωσαν το γεύμα ήρθε η ώρα τα παιδιά να συγκεντρωθούν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο πρόεδρος να καλεί ονομαστικά του παιδιά, μικρά και μεγάλα, να πάρουν το δώρο τους, αθλητικά παπούτσια και κομψές αθλητικές φόρμες, με το κατάλληλο νούμερο για το κάθε παιδί. Τα παιδικά πρόσωπα φωτίστηκαν από χαρά και όταν έφτασε η ώρα της αναχώρησης συνοδεύτηκε από τις ευχαριστίες των παιδιών και τις ευχές από τις κυρίες συνοδούς. Ήταν μια μέρα που γέμισε με χαρά τα μέλη του Δ.Σ της Λέσχης. Με πρωτοβουλία δύο τριών κυριών του Δ.Σ. μάζεψαν ρουχισμό, κουβέρτες, πετσέτες και έβαλαν πλώρη ο πρόεδρος κ. Χαρμάνης με τις κυρίες Όλγα Γεροβασίλη και Μαίρη Παπαδημητρίου για το Γηροκομείο του Βόλου που τα καλοδέχθηκαν τα μέλη της Λέσχης που προσέφεραν σχεδόν καινούργια είδη ιματισμού και κλινοσκεπάσματα.

Η ικανοποίηση που νιώθουν όσοι προσφέρουν σε ιδρύματα είναι μεγάλη και μακάρι αυτή η προσφορά να μην περιορίζεται μόνον τις χριστουγεννιάτικες γιορτές αλλά και στη διάρκεια των μηνών του νέου έτους 2020. Οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι και να προσφέρουμε έστω και από το υστέρημά μας. Δείχνει ανθρωπιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου