ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Δυστυχώς το θέατρο του παραλόγου των Συριζαίων στο Νοσοκομείο του Βόλου δεν έχει τελειωμό!

δυστυχώς-το-θέατρο-του-παραλόγου-των-σ-301426

Του Νίκου Χαυτούρα, ιατρού

Ο διορισμένος διοικητής στο Νοσοκομείο της πόλης μας συστηματικά προσπαθεί να μετατρέψει το άσπρο σε μαύρο για να διασώσει την αξιοπιστία της κυβέρνησης που τον διόρισε. Συστηματικά τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας κρύβονταν κάτω από το χαλί. Τώρα που είναι λίγο πριν την αναχώρηση από τη θέση, που τον διόρισε η ψευτοαριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζει ότι υπάρχει υποστελέχωση. Μαζί του και οι εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εσχάτως έχουν περιλάβει την υποστελέχωση στο menu τους! Ενώ πέντε χρόνια που ήταν κυβέρνηση καμιά φωνή για προβλήματα του νοσοκομείου.

Εσχάτως μάλιστα ομιλούν και κατά του θεσμού των επικουρικών ιατρών, ότι δεν αποτελεί λύση. Προσπαθούν να ξεχάσουν φαίνεται ότι το Νοσοκομείο μας λειτούργησε μόνο με επικουρικούς (συμβασιούχους λίγου χρόνου) σε Κλινικές όπως Γαστρεντερολογία και Οφθαλμολογία.

Λειτουργούσαν το Νοσοκομείο βασιζόμενοι σε επικουρικούς συμβασιούχους και τώρα δηλώνουν ότι είναι κατά των επικουρικών. Οπως οι θεατρίνοι αλλάζουν θέση και πρόσωπο στη σκηνή με την αυταπάτη ότι δεν τους έχει καταλάβει το κοινό.

Κατήγγειλαν τους συνδικαλιστές ως τενεκέδες, μας κατηγόρησαν ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας και μας κάλεσαν για απολογία στο Δ.Σ. προκειμένου να σταματήσουμε να «ομιλούμε» για υποστελέχωση του Νοσοκομείου, γιατί υποτίθεται ότι συκοφαντούσαμε το Ίδρυμα! Εσχάτως διαπίστωσαν την υποστελέχωση την οποία κατά τη διάρκεια των ημερών τους δεν την έβλεπαν.

Ενώ η Ορθοπεδική εφημερία εδώ και δυο χρόνια δυσκολεύεται να λειτουργήσει και δυο ειδικευόμενοι, ένας ορθοπεδικός και ένας ειδικευόμενος γενικός ιατρός κάνουν από 14 εφημερίες, ο διοικητής του άσπρου και του μαύρου υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.

Σε εκπομπή στο Ράδιο ΒΕΡΑ μάς αποκαλεί λασπολόγους και υποστηρίζει ότι η κλινική έχει παραπάνω από τους κανονικούς ιατρούς. Αγνοεί το έγγραφο της Ορθοπεδικής που το υπογράφουν όλοι οι εναπομείναντες ιατροί που προειδοποιούν με πιθανή αναστολή λειτουργίας της κλινικής!

Με δική του υπογραφή, του διοικητού του άσπρου – μαύρου, έρχεται ιδιώτης ιατρός στα χειρουργεία για κάποια περιστατικά.

Ενώ γνωρίζει ότι το μπλοκάκι λειτουργεί επί κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετά Νοσοκομεία και ο ίδιος το καλοκοιτάζει, τώρα, που επέρχεται, δηλώνει εναντίον!

Γνωρίζει ότι δεν έχει προσωπικό ιατρικό εκπαιδευμένο με εμπειρία όπως προβλέπεται για τον Μαγνητικό Τομογράφο, αλλά κάνει τα εγκαίνια πριν πέντε μήνες και προκαλεί.

Το θέατρο του παραλόγου των Συριζαίων στο Νοσοκομείο του Βόλου δεν έχει τελειωμό! Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πέρα από τα κόμματα οι πολιτικές των τελευταίων ετών οδηγούν στη διάλυση της δημόσιας υγείας και την ιδιωτικοποίησή της. Επιτέλους, είναι αναγκαίο ο λαός να αντιδράσει και να αντισταθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου