ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι προτεραιότητές μου για την πόλη και τον νομό

οι-προτεραιότητές-μου-για-την-πόλη-και-455543

Του Δημήτριου Ζαφείρη,

Υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με την Ενωση Κεντρώων

Kατ΄ αρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι σημαίνει για μένα ο όρος βουλευτής.. Βουλευτής και όχι βουλευτής η βολευθείς, είναι αυτός που οι συμπολίτες του τον θεωρούν ικανό και τον εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσει και για να μεταφέρει την βούλησήν τους στο κοινοβούλιο και να αγνωνισθεί με έντιμο και ηθικό τρόπο με σκοπό να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανετέθη και όχι αυτός που θα καταφέρει να εξαπατήσει με την ρητορικήν του δεινότητα και με ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις, τους συμπολίτες του, για να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους του για να απολαμβάνει τα προνόμια και την χλιδάτη ζωή των πολιτικών, ενώ πίσω του ο λαός που εξαπάτησε να υποφέρει και να δεινοπαθεί!

Για μένα ο βουλευτής πρέπει να ανήκει στον λαόν που τον εμπιστεύτηκε και τον εξέλεξε και όχι στο κόμμα!!!!! Και στην περίπτωση που διαπιστώσει άτι το κόμμα δεν υπηρετεί τον λαόν και την πατρίδα, αλλά υπηρετεί άλλα συμφέροντα που ζημιώνουν τον λαόν και την χώρα, τότε πρέπει να καταδεικνύει την εξαπάτησην του κόμματος να παραιτείται και να επιστρέφει αξιοπρεπώς στον λαό που τον εξέλεξε για να τον υπηρετήσει και να τον υπερασπιστεί!!!

Εάν δεν το κάνει αυτό, τότε πρόκειται περί λαοπλάνου και πολιτικού απατεώνος, που εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνην του λαού, για την προσωπικήν του ματαιοδοξία και οικονομικήν του ευμάρεια..! Και να μην ξεχνά ο κάθε βουλευτής άτι έχει δώσει όρκον ενώπιων Θεού και ανθρώπων, και καταπατώντας τον όρκον του θα λογοδοτήσει και ενώπιων του Θεού και θα έχει και την κατακραυγή και ίσως και την τιμωρίαν του λαού!!! Για μένα αυτός είναι ο θεσμός και το λειτούργημα του βουλευτή!!!! κ

Κατά συνέπειαν, στην περίπτωση που οι συμπολίτες μου εμπιστευτούν τον πρόεδρον της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, τον κύριο Λεβέντη, και μου αναθέσουν το έργο να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης μου και του νομού μου, τότε η αποστολή μου θα έχει δυο σκέλη.. Το ένα σκέλος θα είναι η προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων, των επιταγών της Ορθοδοξίας και της υγιούς και πατροπαράδοτης Οικογενείας!!!

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος θα υπηρετήσω την πόλη μου και τον νόμο μου, στηρίζοντας τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και τους υπόλοιπους άρχοντες του νομού Μαγνησίας και Σποράδων, να πραγματοποιήσουν και να ολοκληρώσουν το όραμά τους, για να δω κάποια μέρα την αγαπημένη μου πόλη, το Πήλιο και τα πανέμορφα νησιά μας, ως πρώτο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως!!!

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ, όσον αφορά στην πόλη μου και τον νόμο μου, και για τις οποίες θα αλωνισθώ και θα παλέψω για την επίτευξή τους, με όλες μου τις δυνάμεις, είναι εν συντομία…

* Πάνω απ όλα η υγεία!!! Ο καρκίνος θερίζει στην πόλη μας… Δεν θα περιμένουμε άλλο πότε θα χτυπήσει και την δική μας πόρτα.. και δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε τους οικείους μας και τους άλλους συνανθρώπους μας να υποφέρουν φρυχτά!!! Άμεσα νοσοκομειακή μονάδα για την ερευνά την πρόληψη την νοσηλεία την θεραπεία και την καταστολή αυτής της μάστιγας που έχει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας!!!!

*Το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της καύσεως των σκουπιδιών!!!

*Το πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού με σύνθημα καθαρός Παγασητικός για όλους!!!

*Το πρόβλημα των πηγών και του υδροφόρου ορίζοντα του Πηλίου!!!

*Το θέμα της μετεγκατάστασης του στρατοπέδου Γεωργούλα.. Απαιτούμε την ύπαρξη στρατιωτικής δυνάμεως στην πόλη μας που να εγγυάται την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή!!!

*Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με τα αγαπημένα μου ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

*Το θέμα του Πανθεσσαλικού!!! Να περιέλθει άμεσα στα χέρια του Δήμου Βόλου!!!

*Τουρισμός!!! Ενίσχυση των υποδομών για την προσέλκυση περισσότερων διαρκώς τουριστών, με σύνθημα η Μαγνησία, ο πρώτος προορισμός!!!

*Αξιοποίηση των απανταχού αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, με σύνθημα Αθλητισμός και υγεία για όλους!!!

*Δενδροφύτευσε περιμετρικά του Βόλου, με σύνθημα, Βόλος Πράσινη Πόλη!!! Αυτά και πολλά άλλα θέματα που σε συνεργασία με τις τοπικές αρμόδιες αρχές θα ήθελα σαν γέννημα θρέμμα της πόλης του Βόλου, να αγωνιστώ για να τις δω να υλοποιούνται και να παραμείνουν ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, πριν κλείσω τα μάτια μου!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου