ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ηρθε η ώρα να καταδικαστεί η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

ηρθε-η-ώρα-να-καταδικαστεί-η-καταστροφ-473752

Του Κωνσταντίνου Μαραβέγια,

Χειρουργού, Πολιτικού Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας

Το μήνυμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου ήταν ηχηρό και αναμφισβήτητα αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα έσυρε ουσιαστικά την κυβέρνηση στην προκήρυξη των εκλογών. Ήταν ο ίδιος ο λαός που με την ψήφο του και με τη μεγάλη αυτή εκλογική διαφορά εξέφρασε την έντονη αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας της κυβερνητικής πολιτικής, οδηγώντας τον απερχόμενο πρωθυπουργό στην παραδοχή της δυσαρέσκειας και της απογοήτευσης της πλειοψηφίας των Ελλήνων και στην προκήρυξη των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Από τη Δευτέρα βρισκόμαστε σε μία προεκλογική περίοδο και οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας, οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσες μας έχουν κατανοήσει την τετραετή καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τελευταίες ρουσφετολογικές μετατάξεις στη Βουλή αλλά και σε άλλους φορείς του δημοσίου και η βιασύνη των κυβερνητικών παραγόντων να ικανοποιήσουν τα διάφορα προεκλογικά τους ρουσφέτια, αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το ηθικό έλλειμμα αυτής της κυβέρνησης.

Από τον Ιανουάριο του 2015 είχαμε την ατυχία να επικρατήσουν δυνάμεις, οι οποίες ακολούθησαν την ίδια πολιτική, η οποία μας οδήγησε στην κρίση. Τα αποτελέσματα της αποτυχημένης πολιτικής της απελθούσας κυβέρνησης είναι σαφή σε όλους τους τομείς: επιζήμιες υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα, ανομία, ανασφάλεια και βία στις γειτονιές και στις δημόσιους χώρους, ακύρωση των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών στην παιδεία και τη δημόσια διοίκηση, στασιμότητα στην οικονομία. Οι υποτιθέμενοι φορείς της ελπίδας αποδείχθηκαν ουσιαστικά φορείς της οπισθοδρόμησης και τη παρακμής, του λαϊκισμού και του κρατισμού.

Ο λαός πλέον έχει κατανοήσει την ανευθυνότητα των κυβερνητικών στελεχών και είναι έτοιμος να μας εμπιστευθεί και να μας δώσει την ευκαιρία να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας μας, για να τη βγάλουμε από την κρίση. Γιατί ήρθε η ώρα να περιθωριοποιήσουμε τις αποτυχημένες ιδεοληψίες και τις πολιτικές, που μας κατέστησαν ουραγό στον ΟΟΣΑ και στην Ευρώπη και να προτάξουμε τις αρχές της αξιοπιστίας, της αξιοπρέπειας, της αξιοκρατίας και της ανάπτυξης. Γιατί οι Έλληνες έχουν πλέον υψηλές απαιτήσεις και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με μία Ελλάδα κλειστών οριζόντων και χαμηλών προσδοκιών.

Χρειαζόμαστε ένα ρεαλιστικό και ουσιαστικό σχέδιο για την αναγέννηση της χώρας μας, η οποία δεν μπορεί να περιοριστεί στη διαχείριση των δημοσιονομικών μεγεθών. H Ελλάδα, επίσης, πρέπει να ξαναγίνει μία κανονική χώρα, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στου νόμους, προκειμένου τα δικαιώματα των πολλών να μην απειλούνται από την αντικοινωνική δραστηριότητα των λίγων. Πρέπει όλοι να κατανοήσουνε ότι η ψήφος στη Ν.Δ και η δημιουργία κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη με κυβερνητική πλειοψηφία αποτελεί τον μοναδικό δρόμο, για να μπούμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο και μία καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες και, κυρίως, για τα παιδιά μας! Στις 7 Ιουλίου στηρίζουμε τη Ν.Δ. καταδικάζουμε την καταστροφική κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και γυρίζουμε σελίδα για μία Ελλάδα, όπως την ονειρεύεται κάθε Έλληνας πολίτης, κάθε κάτοικος της Μαγνησίας!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου