ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Γιατί να κάνω καριέρα στο Real Estate;

γιατί-να-κάνω-καριέρα-στο-real-estate-474928

Γράφει η Μάρω Μεσάϊκου,

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού RE/MAX Δομή

Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε στο real estate είναι ΜΕΣΙΤΗΣ.

Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας ο οποίος θα βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να κάνουμε πραγματικότητα όλα αυτά που ονειρευτήκαμε για το σπίτι μας.

Είναι αυτός που θα εξυπηρετήσει μια οικογένεια να διαλέξει το σπίτι που της ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες της, που θα βοηθήσει έναν ιδιοκτήτη να πουλήσει σώζοντάς τον από χρέη και πλειστηριασμούς, μέχρι να γίνει ο ¨σωτήρας¨ ενός παιδιού φίλου που θα μισθώσει ένα διαμέρισμα για να περάσει την φοιτητική του ζωή.

Μια δουλειά υπέροχη, γεμάτη έντονα συναισθήματα με πολλές εναλλαγές ρόλων αλλά και με αρκετή πίεση πάντα όμως με σκοπό να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο ο πελάτης.

Ποιες είναι οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων για το 2019;

Σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι πλέον βρισκόμαστε σε μια νέα και διαφορετική κατάσταση έναντι του 2009 στον κλάδο των κατασκευών και των ακινήτων και ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί σοβαρές προοπτικές ανάκαμψης του κλάδου.

Αυτή είναι όντως και η πραγματικότητα!

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία τα επίπεδα των τιμών βρίσκονται σήμερα στα επίπεδα του 2000 με 2001.

Αξιοσημείωτη είναι και η σχετική κίνηση για την αγορά των ακινήτων με το πρόγραμμα golden visa όπως το ξέρουν οι περισσότεροι, όπου Κινέζοι Ρώσοι και άλλοι αποκτούν ακίνητα άνω των 250.000 ευρώ και εξασφαλίζουν βίζα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπάρχει μέσω του τουρισμού ζήτηση που βαίνει ανοδικώς τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των πλεονεκτημάτων της χώρας μας ως ταξιδιωτικού προορισμού. Στα νησιά μας και ειδικότερα οι Βόρειες Σποράδες ,έχουν προφίλ υψηλού τουρισμού με αποτέλεσμα η αγορά να κινείται σε…άλλες ταχύτητες και οι βίλλες να πωλούνται σε αρκετά υψηλά τιμές σε ξένους όπως Ρώσους Άραβες και Ευρωπαίους.

Μετά από μια περίοδο συρρίκνωσης της αγοράς ακινήτων οι αγοραπωλησίες σημειώνουν συνεχόμενη ανοδική πορεία οπότε αντιλαμβάνεστε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς να εργαστείτε με επιτυχία στο REAL ESTATE εξασφαλίζοντας το επαγγελματικό σας μέλλον.

Για την οικογένεια της REMAX δεν υπάρχουν χαμένοι. Υπάρχουν επαγγελματίες καταξιωμένοι με πολλές οικονομικές και ηθικές ανταμοιβές.

ΑΝ είστε αυτός που λατρεύει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς σε βάθος από καταξιωμένους στον χώρο επαγγελματίες.

ΑΝ δεν σας ικανοποιεί η δουλειά που μέχρι σήμερα κάνετε.

ΑΝ αναζητάτε κάτι καινούργιο που καθημερινά να προσφέρει έντονες συγκινήσεις, αλλά και σημαντικές οικονομικές απολαβές, τότε η απάντηση είναι μία και λέγεται REMAX.

Έχουμε την γνώση, έχουμε την εμπειρία σας δίνουμε μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση που θα καλύψει όλα όσα σκέφτεστε!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ! Επικοινωνήστε άμεσα στα παρακάτω τηλέφωνα 24210-20008 και 24210-20025 ή στείλτε μας mail στην παρακάτω διεύθυνση [email protected].

Σας περιμένω!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου