ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Στέλιος …The Great!

στέλιος-the-great-487579

Της Μαρίας Καραγιάννη,

Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ, Αν. Υπεύθυνης Γυναικείων Θεμάτων & Ισότητας των Φύλων της ΟΝΝΕΔ

Την Κυριακή η Ελλάδα γύρισε σελίδα με τον πιο όμορφο και ανθρώπινο τρόπο.

Πάνω από 450.000 συμπολίτες μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα πιο φωτεινά παραδείγματα θέλησης, αποφασιστικότητας, πίστης και ελπίδας, τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μια ψήφος που αντανακλά την Ελλάδα των όλων, όχι των πολλών και των λίγων.

Μια ψήφος που δεν ήθελε να τελειώσει κανέναν, αλλά να ενώσει όλους τους Έλληνες χωρίς διακρίσεις.

Μια ψήφος που δεν αποσκοπούσε να διώξει κανέναν από τη χώρα την επόμενη ημέρα, αλλά να δώσει το έναυσμα να γυρίσουν περισσότεροι και να παλέψουν όλοι μαζί για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη προσβάσιμη σε όλους & όλες.

Μια ψήφος καρδιάς που δείχνει ότι οι Έλληνες παρά τις δυσκολίες και την χαλεπότητα των καιρών, δεν χάσανε την κοινωνική τους ενσυναίσθηση.

Μια ψήφος καθρέφτης της Ελλάδας που ονειρευόμαστε.

Μιας Έλλαδας ίσων ευκαιριών και προσβάσιμης σε όλους.

Μιας Ελλάδας ελεύθερης, δημοκρατικής και αυτάρκης.

Μιας Ελλάδας που θα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στη συζήτηση πως θα πάμε την Ε.Ε μπροστά και όχι να είναι το σύμβολο των προβλημάτων της Ευρωζώνης.

Την Κυριακή που μας πέρασε οι Έλληνες απέδειξαν με την ψήφο τους προς το πρόσωπο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ότι τελικά ξέρουν να ψηφίζουν.

Να ψηφίζουν με σοβαρά πολιτικά κριτήρια και σε καμία περίπτωση τιμωρητικά ή με οίκτο όπως εμμένει στις δηλώσεις του τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές την «πρωτιά» πήραν η αριστεία, η ανθρωπιά, η αδιάλειπτη εργατικότητα προς τον στόχο, η ευπρέπεια, η σεμνότητα και η ευφυΐα της σεμνότητας.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι Ελληνες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια κοινωνία ανθρωποφαγίας και χυδαιότητας γεμάτη Πολάκηδες και σε μια κοινωνία πρόοδοι και ισότητας με περισσότερους Κυμπουρόπουλους.

Και επειδή στο τέλος το φως πάντα υπερνικά το σκοτάδι, νικήτρια βγήκε η κοινωνία, που πρεσβεύει ο δικός μας Στέλιος, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Συγχαρητήρια!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου