ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Θέλω να συμβάλλω στις μεγάλες αλλαγές που γνωρίζει ο Βόλος

θέλω-να-συμβάλλω-στις-μεγάλες-αλλαγές-498528

Της Κασσιανής Γραμμένου,

Υποψήφιας Κοινοτικής Συμβούλου Ανω Βόλου

με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βόλο. Είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με εξειδίκευση στις τουριστικές επιχειρήσεις και το marketing. Εχω συμμετάσχει σε συνέδρια marketing ως βασική εισηγήτρια, με έρευνα που δημοσιεύθηκε και αναγνωρίστηκε ως επιστημονική μελέτη στο ξενόγλωσσο περιοδικό Academic Journal of Interdisciplinary Studies. Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση, ενώ έχω ασχοληθεί επαγγελματικά και με το θέατρο.

θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω στις μεγάλες αλλαγές που γνωρίζει η πόλη μας τα τελευταία πέντε χρόνια και που τόσο έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων μας.

Βασικό κίνητρο για την απόφασή μου αποτέλεσε η ιδιαίτερη έμφαση που θα δοθεί τη νέα πενταετία στις επιμέρους κοινότητες, στις γειτονιές δηλαδή όπου μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Εχω όρεξη να κάνω πράγματα για την κοινότητα του Ανω Βόλου και τους κατοίκους της, θέλω να είμαι δίπλα τους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους και να βρούμε μαζί λύσεις, εφόσον με βοηθήσουν οι ίδιοι να έχω αυτό το δικαίωμα με την ψήφο τους!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου