ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η Δημοκρατία δεν γνωρίζει αδιέξοδα

η-δημοκρατία-δεν-γνωρίζει-αδιέξοδα-498635

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους,

Οικονομολόγου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας

με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο

Αγαπητοί συμπολίτες, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Η ώρα των πολιτών και της πόλης μας. Την Κυριακή θα πρέπει να επιλέξουμε, ανάμεσα στην πρόοδο και το πισωγύρισμα. Ανάμεσα στην εξέλιξη ή την στασιμότητα. Ζητήματα κρίσιμα που απαιτούν καθαρή λαϊκή εντολή και βούληση, όποια και να είναι η επιλογή των πολιτών.

Ο Βόλος μας, είναι μια τυχερή πόλη, που έχει να παρουσιάσει, ένα σπουδαίο έργο της τελευταίας πενταετίας, αντάξιο των προσδοκιών μας και των ονείρων μας. Έργο, του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και της παρούσας δημοτικής αρχής. Έργο που μιλάει από μόνο του και παρακολουθεί με θαυμασμό ολόκληρος ο κόσμος.

Περήφανοι ως Βολιώτες λοιπόν, την Κυριακή 26 Μαΐου, θα κληθούμε να επιλέξουμε εάν θα φύγουμε ακόμα πιο μπροστά ή εάν θα επιτρέψουμε στην διάλυση και την ακυβερνησία που επικρατούσε στην πόλη μας μέχρι το 2014, να επιστρέψουν παρέα με τους εκβιασμούς και τις συναλλαγές.

Θεωρώ, πως το μεγαλύτερο κέρδος της τελευταίας πενταετίας, είναι πως οι πολίτες αυτού του πανέμορφου τόπου, άνοιξαν τα μάτια τους και δεν μπορεί κανένας πλέον να τους εξαπατήσει. Και αυτή την Κυριακή, οι πολίτες έχουν την ευκαιρία, να στείλουν μια για πάντα, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κάθε ίχνος λαϊκισμού και μιζέριας που ίσως απέμεινε σε αυτή την πόλη και που ξαφνικά τώρα, προεκλογικά θυμήθηκε την πόλη μας.

Ο Βόλος αλλάζει και θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Γίνεται πολύ πιο όμορφος, πολύ πιο σύγχρονος και πολύ πιο ανθρώπινος. Και αυτό, γίνεται για τους πολίτες, με τους πολίτες. Γίνεται καθημερινά, με δουλειά και προσπάθεια στο δρόμο και όχι από πολιτικά γραφεία και από την άνεση της καρέκλας αλλά και την ασφάλεια της αποχής.

Υπάρχουν νέα παιδιά, γεμάτα ζωντάνια και όρεξη, με όραμα και ιδέες που είναι αποφασισμένα να προσφέρουν στην πόλη που ζούνε και αγαπούν. Παιδιά, που δεν είναι του συστήματος, παιδιά που δεν είναι πολιτικοί γυρολόγοι, ούτε καριερίστες της πολιτικής. Είναι τα δικά σας παιδιά, που απλά ονειρεύτηκαν μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και μεριμνούν καθημερινά για να την δούνε να δημιουργείται.

Η Κυριακή, όπως έχω πει επανειλημμένα, είναι μια ημέρα γιορτής για την πόλη μας. Το βράδυ των εκλογών, δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά πολίτες, Βολιώτες που θα πρέπει να είναι είναι περήφανοι για την πόλη μας και έτοιμοι να εργαστούμε ενωμένοι και αγαπημένοι για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

Η Δημοκρατία, δεν γνωρίζει αδιέξοδα, δεν εκβιάζεται και δεν γονατίζει. Βάλτε το χέρι στην καρδιά, κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια. Ελάτε στη θέση τους και οραματιστείτε μαζί τους τον Βόλο του αύριο. Είμαστε έτοιμοι, να γράψουμε ιστορία και μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία αυτής την υπερήφανης πόλης. Θα είναι τιμή μου, την Κυριακή, να μου δώσετε την ευκαιρία, με την ψήφο σας, στη Δημοτική ενότητα της Νέας Ιωνίας, να δικαιώσω τις προσδοκίες σας και των παιδιών σας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους που τόσους μήνες ήσασταν δίπλα μου αλλά κυρίως δίπλα στην πόλη μας. Γιαυτό και είμαι περήφανος για εσάς. Πάμε λοιπόν…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου