ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας

προσωπικός-μου-στόχος-είναι-η-αναβάθμ-498660

Του Λεωνίδα Βούλγαρη,

Υποψήφιου με τον συνδυασμό του Β. Χατζηκυριάκου

Φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Λεωνίδας Βούλγαρης είμαι 27 ετών κατάγομαι από τη Γαύριανη Αλμυρού και υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία. Η συμμετοχή μου εκ νέου με το συνδυασμό της Δημοτικής Πρωτοβουλίας, με υποψήφιο Δήμαρχο το Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας, η βελτίωση της ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου που έχει υποβαθμιστεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια, προς την επίτευξη των οποίων κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Στη Δημοτική Πρ θα παλέψουμε συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την ανάπτυξη και οι προοπτικές του Δήμου μας να φτάσουν μέχρι το πιο μικρό χωριό, συμβάλλοντας στην πραγματική αναγέννηση της επαρχίας μας.

Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Ανήκω στη γενιά των ανθρώπων που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν και είναι υπόθεση και φροντίδα όλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου