ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Νίκος Αγγελέτος: Την ιστορία του τόπου μας τη γράφουμε εμείς οι ίδιοι

νίκος-αγγελέτος-την-ιστορία-του-τόπου-498884

Μήνυμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» Νίκου Αγγελέτου

Στις εβδομάδες που προηγήθηκαν, οι δημότες του Βόλου και των δημοτικών ενοτήτων, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προτάσεις μας και να αξιολογήσουν τις θέσεις μας.

Να κρίνουν την υπευθυνότητα και σοβαρότητά μας και να συγκρίνουν την δυνατότητα μας να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα ελπίδα για το αύριο.

Μπροστά στην αυταρέσκεια της Δημοτικής Αρχής όλα αυτά τα χρόνια, απαντάμε ότι σίγουρα δε γίναμε Μονακό… Ο Βόλος έχει την δική του ταυτότητα και σε αυτήν επενδύουμε.

Απαιτείται Δήμαρχος που να σέβεται τη Δημοκρατία στη πράξη. Δίνει λόγο και ρόλο σε όλες κι όλους.Η Δημοτική Αρχή πρέπει να στηρίζεται στους πολίτες. Να διεκδικεί ουσιαστική δημοκρατία.

Η πραγματική πολιτική, δεν βρίσκεται στα μεγάλα λόγια.Βρίσκεται εκεί που οι σχέσεις Δημάρχου με τους πολίτες κρίνονται καθημερινά…

Σήμερα,περισσότερο παρά ποτέ, ο Βόλος έχει ανάγκη από ενότητα, συλλογικότητα, σκληρή δουλειά και συνεχή διεκδίκηση.

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα αρχή.

Πρέπει να γίνει κάτι ουσιαστικό σε αυτή την πόλη κι αυτό θα πρέπει να αφορά όλους τους πολίτες, που δε φοβούνται να κυκλοφορήσουν με το κεφάλι ψηλά είτε μέρα είτε νύχτα κι ο νοών νοείτω.

Τα τελευταία χρόνια είδα πολλά που με γέμισαν πίκρα, οργή κι αγανάκτηση.Όλα αυτά μ’έκαναν να μην μπορώ να σωπάσω και ν’ αποφασίσω να κατέλθω υποψήφιος με τον συνδυασμό «Βόλος, Εξυπνη Πόλη».

Τώρα ήρθε η ώρα, που σταματάμε να βλέπουμε άπραγοι και πρέπει να δράσουμε για τον τόπο μας.

Την Κυριακή προσερχόμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε τη Δημοτική Αρχή που θα οδηγήσει τον διευρυμένο Δήμο Βόλου, σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή με νέα δεδομένα, συσχετισμούς και προκλήσεις. Η εποχή αυτή χρειάζεται ανθρώπους ικανούς κι άξιους στο τιμόνι της Διοίκησης του Δήμου.

Στην προεκλογική περίοδο, «χορτάσαμε» «επικοινωνιακές κορώνες και τυμπανοκρουσίες» και αήθη πόλεμο.

Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε το Δήμο μας απ΄ άκρη σ΄ άκρη, συνδυάζοντας τη γνώση, με τη διάθεση, το μεράκι, τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητα….

Την Κυριακή στέλνουμε ισχυρό μήνυμα επιτυχίας, μήνυμα νίκης του συνδυασμού μας «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» και της Νάνσυς Καπούλα.

Την Κυριακή ο κάθε πολίτης, παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του, της περιφέρειάς του και επηρεάζει τα δρώμενα στην Ευρωβουλή.

Την ιστορία του τόπου μας την γράφουμε εμείς οι ίδιοι.

Εμπιστευόμαστε την κρίση των πολιτών, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους και γι αυτό τους καλούμε να μας δώσουν την δύναμη, να σταθούμε δίπλα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου