ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Διαπιστώσεις: Αισιόδοξες και ενθαρρυντικές όσες καταγράφηκαν κατά την προεκλογική εκστρατεία για την «Ελληνική Λύση»

διαπιστώσεις-αισιόδοξες-και-ενθαρρυ-504937

Του Παύλου Γ. Μαρκάκη, Υπ. Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»

Με τις μετακινήσεις μέσα στη Μαγνησία ολοκληρώνει, ο Παύλος Μαρκάκης, υπ. Ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου, την προεκλογική του εκστρατεία.

H εμπειρία του από τις πολλές συμμετοχές του σε εκλογικές αναμετρήσεις και η καθημερινή επαφή του με τους πολίτες, του δίνουν την δυνατότητα να καταγράφει τις διαθέσεις της κοινής γνώμης πιο άμεσα και από τις δημοσκοπήσεις.

Διαπιστώνει λοιπόν μια αναγνωρισημότητα του Κυριάκου Βελόπουλου στο πολιτικοποιημένο κοινό που προέρχεται κυρίως από την ακροαματικότητα που έχει ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μέσα από τις καθημερινές του εκπομπές.

Διαπιστώνει μια παραδοχή αξιοπιστίας στα επιχειρήματα που παραθέτει και του αναγνωρίζουν ότι είναι ο μοναδικός πλέον που καταγράφει την αλήθεια και την πραγματικότητα των πολιτικών εξελίξεων.

Διαπιστώνει μια πολιτική κυριαρχία στον πατριωτικό χώρο της «Ελληνικής Λύσης» που έγκειται στο γεγονός ότι είναι το μόνο κόμμα που έχει τυπωμένο, καταχωρημένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Διαπιστώνειμια ξεχωριστή προτίμηση των ψηφοφόρων στην «Ελληνική Λύση», γιατί θέλουν οι ψηφοφόροι να μην πάει η ψήφο τους «χαμένη» σε «ευκαιριακά» κόμματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες και δεν έχουν καμιά τύχη εκλογής, Ευρωβουλευτών ή και βουλευτών αργότερα.

Διαπιστώνει μια μεγάλη κινητικότητα κατ’ αρχάς του Κυριάκου Βελόπουλου που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα τέσσερες φορές με επιτυχημένες συγκεντρώσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα πολιτικά κέντρα.

Διαπιστώνει μια δυναμική που την δίνουν όχι μόνο οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και οι ανά κάθε νομό υποψήφιοι Βουλευτές, αλλά και τα επώνυμα ή ανώνυμα στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» που έχουν ήδη εγγραφή σαν μέλη του κινήματος του Κυριάκου Βελόπουλου.

Διαπιστώνει μια μετακίνηση αμφιταλαντευόμενων ψηφοφόρων προς την «Ελληνική λύση», οι οποίοι γνώρισαν τις τελευταίες μέρες, μέσα από τα επιτυχημένα μηνύματα – «σποτάκια» του Κυριάκου Βελόπουλου συνοπτικά τις κυριότερες θέσεις – προτάσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

Διαπιστώνει ότι του αναγνωρίζουν όλοι οι πατριώτες τις αμετακίνητες θέσεις του στα Εθνικά ζητήματα και τις δεσμεύσεις του για ανατροπή των ταπεινωτικών συμφωνιών και απαράδεκτων μειωτικών δεσμεύσεων.

Όλες αυτές οι διαπιστώσεις οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι «Ελληνική Λύση» και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα είναι η έκπληξη των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Τα ποσοστά που θα καταγράφουν στην κάλπη θα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά των δημοσκοπήσεων και είναι σίγουρο ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος θα είναι ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας και θα παίξει θετικό σημαντικό πολιτικό ρόλο στις ραγδαίες ανακατατάξεις του πολιτικού σκηνικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου