ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Δίπλωμα ανθρώπου

δίπλωμα-ανθρώπου-504949

Αξιότιμε κ. Λούλη, Οπιο πραγματικός και βαθύς εαυτός μας είναι τελείως ελεύθερος. Δεν περιορίζεται από τις πράξεις του παρελθόντος και δεν τον απασχολούν η ταυτότητα ή η κοινωνική θέση. Κατανοεί ότι δεν έχει ανάγκη να αναδειχθεί μέσω της φήμης του ή των κατακτήσεων.

Αυτό είναι το πραγματικό «ΕΓΩ», το οποίο είναι το πεπρωμένο μας να ανακαλύψουμε όλοι κάποτε. Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να έλθουμε σε επαφή μ’ αυτή τη θαυμάσια πλευρά του εαυτού μας, να την καλλιεργήσουμε και να τη φέρουμε στο φως. Αυτό είναι το «ΟΝ» που ζει σ’ όλους μας και αυτό είναι πραγματικά το «ΟΝ» που ο Θεός μας προορίζει να γίνουμε.

Ομως, Εσείς, αξιότιμε κ. Λούλη, έχετε βρει από χρόνια τον πραγματικό Σας εαυτό, Αυτόν που θέλει ο Θεός.

Με εφόδια την οικογενειακή χριστιανική ανατροφή, την εξυπνάδα, τη γνώση, με τη δύναμη του ξίφους της ορθόδοξης πίστης Σας και με πανοπλία την αγάπη προχωράτε και τολμάτε στον καθημερινό Σας αγώνα.

Αξιότιμε κ. Λούλη, εσείς είστε ένας ελεύθερος πολεμιστής, έχετε βρει ανταμοιβή μέσα Σας και δεν έχετε τη λαχτάρα ν’ αρέσετε στους άλλους. Είστε, για τον νομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα για την πόλη του Βόλου, μια αξιακή πυξίδα, δεν στέκεστε σε κολακείες ούτε σε αποδοκιμασίες. Αντέχετε με ψυχραιμία τις θύελλες απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Η γενιά Σας, Αξιότιμε κ. Λούλη, είναι γεννημένη για τις κορυφές, δεν ασχολείται με τις πολιτικές και κοινωνικές λακκούβες.

Εσείς, με την απόφασή Σας να ασχοληθείτε με τα κοινά, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την προσφορά στον τόπο Σας, δεν κατέρχεστε στην πολιτική αλλά «ΑΝΕΡΧΕΣΤΕ».

Οι αυλές και οι κήποι των πατρικών Σας σπιτιών, των παιδικών και εφηβικών αναμνήσεών Σας, θα είναι πάντα ανθισμένοι, μόνιμα θα είναι η εποχή της άνοιξης, γιατί εκεί ακούγονται οι χαρούμενες φωνές των παιδιών που είναι η ελπίδα της Πατρίδας μας. Θα φτάνουν ώς τον Παράδεισο του ουρανού, να τις ακούει η αγαπημένη Σας μητέρα, να ρίχνει το βλέμμα της ικανοποίησης στη Γη, ευχαριστημένη, γιατί ο Γιος Της, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Αξότιμος κ. Κωνσταντίνος Λούλης, έχει πράξει το Ανώτατο Χρέος της αληθινής ζωής που είναι οι θεϊκές πράξεις της προσφοράς και της αγάπης.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, με σεβασμό στη Διαφορετικότητά Σας, με εκτίμηση για τις Πράξεις Σας και με αγάπη στις Υπάρξεις Σας. Σας εύχομαι «Καλή Επιτυχία!!!»

Με εκτίμηση Νάνη Κωνσταντινιά, Καθηγήτρια Φιλόλογος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου