ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς επίτιμο μέλος της Λέσχης Βόλου

ο-χαράλαμπος-τσιμάς-επίτιμο-μέλος-της-505013

Της Μαίρης Παπαδημητρίου

Δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Βόλου σκέφτηκαν να προτείνουν στο συμβούλιο η Λέσχη να τιμήσει τον μεγάλο ευεργέτη και δωρητή χρημάτων σε ευαγή ιδρύματα και δημόσιες υπηρεσίες του Βόλου κ. Χαράλαμπο Τσιμά.

Ομόφωνα το Δ.Σ. συμφώνησε σε αυτή την πρόταση των δύο μελών, οι οποίοι επισκέφτηκαν πριν μερικούς μήνες τον κ. Τσιμά. Επειδή η γενική συνέλευση είναι το όργανο τη Λέσχης Βόλου, σύμφωνα με το καταστατικό, και έπρεπε να εγκριθεί η πρόταση, έτσι στις 27 Μαρτίου 2019 ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Λέσχης. 0 κ. Τσιμάς είναι γνωστότατος στην πόλη του Βόλου για τo θεάρεστο έργο που επιτελεί, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη κοινωνικής και ουσιαστικής προστασίας.

Ετσι αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου στις 20.00 η πρόταση θα γίνει πράξη και η Λέσχη Βόλου σε συγκέντρωση των μελών της στην αίθουσα τελετών στην Εξωραϊστική θα τιμήσει τον κ. Τσιμά με μία αναμνηστική πλακέτα που θα προστεθεί στην πλούσια συλλογή του.

Θα μας επιτρέψετε όχι να αναφερθούμε στις άπειρες δωρεές που έκανε ο θεόσταλτος αυτός άνθρωπος, αλλά να αναφερθούμε και να σας γνωρίσουμε την ανθρώπινη πλευρά του κ. Λάμπη Τσιμά, τον άνθρωπο οικογενειάρχη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου