ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Δεν ψηφίζω σημαίνει δεν νοιάζομαι και εμάς στο Βόλο μας νοιάζει

δεν-ψηφίζω-σημαίνει-δεν-νοιάζομαι-και-515534

Της Eφης Αντωνίου, Δρ. Χωροταξίας – Πολεοδομίας Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Βόλου με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα «Βόλος – Εξυπνη Πόλη»

Ηδυνατότητα του εκλέγειν δεν είναι απλά ένα συνταγματικό μας δικαίωμα. Ψηφίζω για το Δήμαρχό μου και εκείνους που θέλουν να με εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια σημαίνει ότι με ενδιαφέρει η πόλη μου, η γειτονιά μου, ο οικισμός μου, το χωριό μου. Με ενδιαφέρει να μην αφήσω τους συγγενείς μου μόνο, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου και τους γείτονές μου να καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να είμαι και εγώ ο ίδιος που το συναποφάσισα.

Το να ψηφίζεις όμως πέρα από την ικανοποίηση που φέρει το συναποφασίζειν, φέρει και τη μεγάλη ευθύνη του τι αποφάσισα και με ποια κριτήρια.

Ποια λοιπόν θα είναι τα κριτήρια μας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου; Ανεξάρτητα πώς τα ιεραρχεί ο καθένας η εμπιστοσύνη, η προσδοκία να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας, η σοβαρότητα, το ήθος, η γνώση, η εμπειρία, το όραμα και η αποτελεσματικότητα αποτελούν για κάθε κοινό νου βασικά κριτήρια.

Τι γίνεται όμως όταν τα κριτήρια μας λοξοδρομούν και φλερτάρουν με τα μικροσυμφέροντα, τις εξυπηρετήσεις ή τις συναλλαγές.

Τι γίνεται όταν ψηφίζουμε για να κάνουμε πλάκα και χαβαλέ; Αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι σε αυτή την περίπτωση οι εκπρόσωποι μας στο Δήμο, μόνο δικοί μας εκπρόσωποι δε θα είναι, και η ανάγκη μας για μια πιο ποιοτική ζωή στο Δήμο Βόλου πάει περίπατο.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ας είμαστε ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, γιατί η επιλογή Δημάρχου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων είναι και προσωπική μας υπόθεση. Ραντεβού λοιπόν στις κάλπες, όπου μπορείτε να με συναντήσετε στο ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Βόλου, στο Νο 2, με το συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα «Βόλος – Εξυπνη Πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου