ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Θράσος

θράσος-539904

Της Ελενας Αντωνοπούλου

Από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας ήταν φανερό ότι στόχος και σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο έλεγχος των ΜΜΕ. Με έκπληξη ακούσαμε τη συνέντευξη Μαρινάκη και τις προτάσεις της κυβέρνησης προς το πρόσωπο του να χρηματοδοτήσει λέει τον κ. Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες! Απίστευτο! Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτή η συνέντευξη δινόταν με κυβέρνηση της ΝΔ τι σάλος θα είχε γίνει. Θα είχε αναγκασθεί σε παραίτηση όλη η κυβέρνηση. Διάψευση δεν ακούσαμε από πουθενά όπως δεν ακούμε ποτέ, ακούσαμε όμως λάσπη, ύβρεις και τα γνωστά που ακούμε κάθε φορά όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Αυτοί λοιπόν που είχαν αποφασίσει να πατάξουν την διαπλοκή και τη διαφθορά κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.

Μόνο που κανένας πια δεν πείθεται. Αν παρακολουθήσει κάποιος τη Βουλή θα δει ότι οι περισσότερες τροπολογίες και ρυθμίσεις αφορούν σε υμέτερους και τακτοποίηση των «δικών μας». «Άνθρωπος που είχε ταυτίσει το όνομά του με την έννοια της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Πού είναι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς; Πήγε περίπατο με την πάλαι ποτέ ιδεολογία της!

Εχει τελικά μέλι αυτή η καρέκλα έστω και για λίγους μήνες παραπάνω.

Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και Μέσα Ενημέρωσης όμως που σέβονται την ιστορία και την παράδοση τους κι αρνούνται να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που κάνουν τη δουλειά τους, όπως αυτοί την καταλαβαίνουν, χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς, λάσπη και απειλές. Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν για τους Πετσίτηδες και όλους όσοι πιστεύουν ότι η αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί τι γίνεται και θα δώσει την απάντηση που αρμόζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου