ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιστολή στήριξης στον Απ. Παπαδούλη και στον υποψήφιό του Κ. Γαρυφαλλογιάννη

επιστολή-στήριξης-στον-απ-παπαδούλη-κ-557304

Από τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ν. Αγχιάλου Νικόλαο Βυζιώτη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή στήριξης:

Ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών αποφάσισα να στηρίξω έναν νέο άνθρωπο και νέο και στη πολιτική. Τον συντοπίτη μου και εξαίρετο φίλο κ. Κωνσταντίνο Γαρυφαλλογιάννη, ο οποίος αποφάσισε να κατέβει στο πολιτικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να συστρατευτεί με το συνδυασμό Βόλος Ανατροπή Δημιουργία του υποψήφιου δημάρχου Απόστολου Παπαδούλη. Έναν νέο επιστήμονα με δίψα για προσφορά και εργασία, με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου και την έξοδο από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στη Νέα Αγχίαλο και ολόκληρο το Δήμο Βόλου από την αδράνεια και την απουσία της σημερινής τοπικής αρχής.

Το ήθος, το ύφος, η εργατικότητα, η διάθεση για προσφορά, ο σεβασμός, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια είναι στοιχεία που διακρίνουν τη προσωπικότητά του.

Η υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Γαρυφαλλογιάννη είναι απάντηση στο παλιό δοκιμασμένο και ξεπερασμένο κατεστημένο. Πολιτεύεται με ανιδιοτέλεια και γνώμονα την προβολή και την ανάπτυξη της περιοχής δίχως να αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Ο Δήμος Βόλου χρειάζεται νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Είναι άμεση ανάγκη να απεγκλωβιστεί από αυτούς που έχουν κάνει την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκλογή τους επάγγελμα. Όλοι αυτοί ότι είχαν να προσφέρουν το προσέφεραν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα και ιδέες.

Ο συνδυασμός Βόλος Ανατροπή Δημιουργία και ο Απόστολος Παπαδούλης εγγυάται την ανατροπή του τραμπουκισμού, της διαπλοκής, της αδιαφάνειας και της συμπεριφοράς πεζοδρομίων και υποκόσμου της Τρούμπας. Εγγυάται την δημιουργία ενός δήμου που θα σέβεται τους πολίτες και την παραμελημένη περιφέρεια, της οποίας κομμάτι είναι και η Νέα Αγχίαλος.

Ο κ. Παπαδούλης είναι η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη υποψηφιότητα απέναντι στο ανεύθυνο και προκλητικό κατεστημένο που λέγεται Αχιλλέας Μπέος. Είναι ο μόνος που ξέρει να χειρίζεται τα ευρωπαϊκά προγράμματα καλύτερα από τον καθένα.

Για όλα τα παραπάνω θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου τον συνδυασμό Βόλος Ανατροπή Δημιουργία του κ. Απόστολου Παπαδούλη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Γαρυφαλλογιάννη, καλώντας όλους να κάνουν το ίδιο.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Βυζιώτης

π. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νέας Αγχιάλου

Νέα Αγχίαλος, 8/4/2019

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου