ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποτελέσει τη θετική έκπληξη των εκλογών

το-κιναλ-μπορεί-να-αποτελέσει-τη-θετικ-568766

Του Νίκου Χαυτούρα,

ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου,

υποψήφιου βουλευτή ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Ημέρες του έκτακτου συνεδρίου, πολιτικού και καταστατικού, η χθεσινή και η σημερινή, που αποφασίζεται η πλήρης ενιαία λειτουργία του Κινήματος Αλλαγής. Το Κίνημα Αλλαγής, όπως τόνισε πρόσφατα η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, κινείται πλέον ενιαία. Ενισχύουμε την ενιαία μας φωνή απέναντι στην κοινωνία.

Το Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε από τη βάση και δεν είναι συμφωνία ηγεσιών. Είναι η μοναδική προοδευτική δύναμη, διότι προοδευτικό σήμερα είναι πρωτίστως το αίτημα να φύγει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που συνεργάστηκε με την άκρα δεξιά του κ. Καμμένου και παραμένει στην εξουσία με τη στήριξη δανεικών ψήφων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις πρέπει να υποστεί στρατηγική ήττα και αυτό θα πρέπει να είναι ο κυρίαρχος πολιτικός στόχος του ΚΙΝΑΛ, παράλληλα με τη δημιουργία ενός τρίτου πόλου απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και τη ΝΔ. Εμείς δεν πρέπει και δεν θα γίνουμε το βολικό συμπλήρωμα κανενός. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή. Η δική μας επιλογή είναι να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, να συμβάλλουμε στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις απασχόλησης και να στηρίξουμε με συγκεκριμένα μέτρα τους οικονομικά αδύναμους

Το ζητούμενο για το ΚΙΝΑΛ λοιπόν σήμερα είναι η ενδυνάμωση του πολιτικού στίγματος στην κοινωνία, ώστε να λειτουργήσει σαν καταλύτης για τη δημιουργία μιας σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας. Μιας σοσιαλδημοκρατίας, που είναι απαίτηση των καιρών. Αφήνοντας πίσω παθογόνα φαινόμενα που στοίχισαν παλαιότερα στον προοδευτικό χώρο.

Το πραγματικό μήνυμα της ανάτασης της προοδευτικής παράταξης και του ΚΙΝΑΛ θα έρθει την ημέρα των εκλογών και δεν θα είναι ευχάριστο για όλους όσοι προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στο Κίνημα Αλλαγής.

Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποτελέσει τη θετική έκπληξη των εκλογών. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα, εμείς τα στελέχη του Κινήματος, πριν και μετά το συνέδριο. Ένα μήνυμα εξωστρέφειας, αλλά, πολύ περισσότερο, μήνυμα ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεών μας ενόψει των ερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου