ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η Δημοτική Αρχή των έργων

η-δημοτική-αρχή-των-έργων-584797

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους,

υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βόλου

με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο

Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες, ορισμένες ομάδες ανθρώπων που διαμαρτύρονται για την αναστάτωση που δημιουργείται στους δρόμους της πόλης λόγω των έργων που γίνονται.

Καταρχήν, χαίρομαι γιατί όντως διαπιστώνουν και παραδέχονται πως γίνεται πραγματικό έργο στην πόλη, από την δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της παρούσας δημοτικής αρχής.

Μια δεύτερη μεγάλη αλήθεια, είναι πως ο κόσμος έχει καταλάβει πως επιτέλους η πόλη μας αλλάζει και γίνεται, όμορφη, σύγχρονη και κυρίως ανθρώπινη. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που η πλειονότητα των πολιτών έχει υπομονή και κατανόηση και σύντομα θα απολαμβάνει αυτά τα σπουδαία έργα.

Λέω η πλειονότητα καθώς η παρούσα δημοτική αρχή, είναι η δημοτική αρχή των πολλών, τον πολιτών και της πόλης. Πάνω από όλους και όλα είναι οι πολίτες αυτού του ευλογημένου τόπου. Πάντα θα υπάρχουν και ορισμένες μικρές ομάδες ανθρώπων που θα δυσανασχετούν ή θα διαφωνούν. Η ουσία είναι πως τα έργα προχωρούν και θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους.

Και μιλάμε για έργα, όχι προεκλογικά, αλλά έργα προγραμματισμένα από το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής για το 2014-2019. Ο κόσμος πλεόν γνωρίζει, βιώνει τις πραγματικές αλλαγές της πόλης μας, δεν τις ακούει στα λόγια, ούτε τις διαβάζει σε δημοσιεύσεις εντυπώσεων.

Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία 45 χρόνια, ο λαός έχει ακούσει λόγια και λόγια, υποσχέσεις και παραμύθια. Αυτά τελείωσαν. Ο Βόλος ΕΧΕΙ δήμαρχο. Μπορείτε να τον συναντήσετε ανα πάσα στιγμή κάνοντας απλά την βόλτα σας στους δρόμους της πόλης μας. Σπάνια θα τον δείτε να κάθεται σε καρέκλα, σύνηθως είναι ΕΚΕΙ μαζί με τους πολίτες. Γιατί είναι ένας από εμάς, απλός, αληθινός και κυρίως συνεπής με τις πράξεις του.

Ο λαός του Βόλου, κατανοεί πλήρως, όσα λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας. Κυρίως όμως τα αξίζει και τα δικαιούται εδώ και πολλές δεκαετίες. Και να που ήρθε η ώρα να καρπωθεί αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα που σε λίγους μήνες θα είναι πραγματικότητα και η πόλη μας, ένα στολίδι.

Όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα αληθινής βούλησης και κόπων τόσο του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, όσο και των ανθρώπων που εργάζονται μέρα νύχτα, ναι και νύχτα όπως δείτε αρκετές φορές. Και είναι έργα που ανήκουν σε όλους τους πολίτες του Βόλου. Και έρχονται και άλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου